Skupina A

Urugvaj golom Suareza pobijedio Saudijsku Arabiju

Urugvaj se pridružio Rusiji kao druga reprezentacija koja je osigurala mjesto u osmini finala Svjetskog prvenstva, a pobjedu im je donio njihov najbolji strijelac Luis Suarez
Sport / Nogomet | 20. 06. 2018. u 19:04 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Reprezentacija Urugvaja svladala je Saudijsku Arabiju sa 1:0 u utakmici 2. kola skupine A Svjetskog nogometnog prvenstva u Rusiji, koja je u srijedu odigrana u Rostovu na Donu, gdje će 26. lipnja Hrvatska igrati zadnju utakmicu grupne faze protiv Islanda.

Urugvaj se pridružio Rusiji kao druga reprezentacija koja je osigurala mjesto u osmini finala Svjetskog prvenstva, a pobjedu im je donio njihov najbolji strijelac Luis Suarez pogotkom u 23. minuti dvoboja, kada je iskoristio pogrešnu procjenu vratara Saudijske Arabije, koji je promašio loptu pri pokušaju 'boksanja', a napadač Barcelone samo podmetnuo nogu i postigao svoj prvi pogodak na ovom turniru.

Urugvaj i Rusija će se 25. lipnja u Samari boriti za prvo mjesto u skupini A, a domaćoj reprezentaciji je za to dovoljan i neodlučen ishod zbog bolje gol-razlike. Istoga dana će Saudijska Arabija i Egipat igrati utakmicu za 3. mjesto u skupini A, prenosi Hina.

Nakon dva kola Rusija je vodeća sa šest bodova, koliko ima i drugoplasirani Urugvaj. Treći je Egipat, a četvrta Saudijska Arabija.   

Rezultati by SofaScore
Kopirati
Drag cursor here to close