Live It. For Real.

UEFA udovoljava pojedinim reprezentacijama: Dva nova termina za baraž!

Bosna i Hercegovina bi baraž za Europsko prvenstvo 2021. godine mogla izboriti šest do sedam mjeseci kasnije!
Sport / Nogomet | 11. 04. 2020. u 15:35 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Prema prvom planu razigravanje za završnu smotru najboljih europskih selekcija trebalo se igrati krajem ožujka, međutim zbog pandemije koronavirusa susreti će se prema svemu sudeći igrati šest mjeseci kasnije.

UEFA je prvo baraž odgodila za lipanj, zatim je na posljednjoj konferenciji odlučeno da se sve reprezentativce utakmice prolongiraju za rujan. Ipak, trebalo bi doći do dodatne odgode.

Naime, ugledni Daily Mail piše da će se baraž igrati u listopadu ili studenome i to bez publike.

S obzirom na to da bi nova sezona trebala početi u rujnu pojedine reprezentacije od 16 sudionika play offa su zatražile da njihove prve utakmice u novoj natjecateljskoj godini ne budu utakmice baraža.

Nakon toga je UEFA je zajedno sa reprezentacijama sudionicima baraža uključujući reprezentacije Škotske, Sjeverne Irske i Irske počela raditi na novim terminima baraža, a prema svemu sudeći bit će rezervirani listopad ili studeni.

Podsjećanja radi, Bosna i Hercegovina će u polufinalnom dvoboju na Bilinom polju dočekati Sjevernu Irsku, a u slučaju pobjede igrat će protiv boljeg iz dvoboja Slovačka - Irska, također kao domaćin, prenosi SportSport.ba.

Kopirati
Drag cursor here to close