Ali bez Bake

U pripreme za novu sezonu Zrinjski s 31 igračem

Iako se to ničim nije dalo naslutiti, Blaž Slišković danas je odstupio s mjesta trenera 'Plemića'.
Sport / Nogomet | 11. 06. 2018. u 11:54 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

HŠK Zrinjski u utorak kreće s trenažnim procesom u pripremama za novu sezonu, a do odlaska u Moravske Toplice 19. lipnja u kadru prve momčadi bit će 31 igrač.

Uz već ranije potvrđene angažmane Ivana Brkića, Mateja Rodina, Edina Rustemovića i Emana Markovića, pripreme će početi i dvojica povratnika u redove 'Plemića', vratar Bruno Šutalo (NK Jadran Luka Ploče) i branič Anđelo Bevanda (NK Metalleghe), kao i dvojica igrača koji su u proljetnom dijelu sezone bili na posudbama, Josip Miketek (HNK Čapljina) i Nardin Mulahusejnović (NK GOŠK Gabela).

Foto: Bljesak.info / Novi igrači na prozivci - Eman Marković, Edin Rustemović, Ivan Brkić i Matej Rodin

Ivan Brkić, 23-godišnji vratar, borit će se za dres s brojem jedan koji je ostao upražnjen odlaskom bh. reprezentativca Kenana Pirića u Maribor. Brkić je prošle sezone branio za Cibaliu iz Vinkovac, koja je ispala iz prve HNL. 

"Čast mi je doći u ovako veliki klub, u prvaka BiH. Prošle sezone sam se Cibaliom borio za ostanak, a sada je potpuno drukčija situacija preda mnom, visoki ciljevi i visoke ambicije. Na meni je da se priviknem na to i da opravdam ukazano povjerenje", kazao je Brkić. 

Svoju nogometnu afirmaciju u seniorskom nogometu pod Bijelim brijegom tražit će i 19-godišnji krilni igrač Eman Marković, koji je prošao sve mlađe selekcije reprezentacije Norveške. 

"Ovdje sam već tjedan dana i jako mi je lijepo. Sviđa mi se klub, treneri i igrači. Odgovara mi stil igre Zrinjskog i mislim da mogu pomoći klubu ispuniti zacrtane ciljeve", istaknuo je Marković. 

Prvi trening Zrinjski će imati utorak, 12. lipnja, momčad zatim 19. lipnja odlazi u slovenske Moravske Toplice, gdje će se "Plemići" zadržati do 30. lipnja. 

Bh. prvak 19. lipnja doznat će ime protivnika u prvom pretkolu Lige prvaka. Prve utakmice pretkola igraju se 10. i 11. srpnja, a uzvrati sedam dana kasnije.

Iako se to ničim nije dalo naslutiti, Blaž Slišković danas je odstupio s mjesta trenera 'Plemića'.

Zanimljivo je pak da će Slišković ostati u strukturama kluba, samo još nije poznato na kojoj točno funkciji.

Kopirati
Drag cursor here to close