Mini šampioni

U Mostaru se sastali Liverpool i Real Madrid

Više od 400 dječaka i djevojčica iz preko dvadeset klubova, vrtića, škola i ustanova iz Mostara, Stoca, Konjica, Tarčina, Pazarića i Sarajeva su podijeljeni u timove Real Madrida i Liverpoola
Sport / Nogomet | 26. 05. 2018. u 13:20 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U Mostaru, na platou Mepasa se održava nogometno natjecanje za djecu pod nazivom 'Mini šampioni', a okupilo se više od 400 dječaka i djevojčica uzrasta od pet do 12 godina iz cijele Bosne i Hercegovine.

Već osmu godinu zaredom na dan velikog finala najprestižnijeg europskog klupskog nogometnog natjecanja UEFA Champions League, UniCredit Bank d.d. i Otvorene zabavne škole nogometa (CCPA-OFFS) organiziraju veliki nogometni događaj za djecu – 'Mini šampioni'.

Više od 400 dječaka i djevojčica iz preko dvadeset klubova, vrtića, škola i ustanova iz Mostara, Stoca, Konjica, Tarčina, Pazarića i Sarajeva su podijeljeni u timove Real Madrida i Liverpoola, ovogodišnjih finalista UEFA Champions League, te su uz zabavu, igru i druženje osjetili djelić atmosfere velikog finala.

"Kroz naš dugogodišnji rad, kroz ovaj projekat nastojimo podržati sve aktivnosti koje su namijenjene djeci i da potpomažemo sve ono što će svima nama donijeti bolju budućnost, odnosno našu djecu izvesti na pravi put, te se nadamo da će izrasti u bolje ljude kako bismo svi imali bolju budućnost.

Ovaj projekt je upravo takav. On pokazuje ono najbitnije, a to je da živimo različitosti, da se zajedno igramo i da se svi zabavimo i to je ono što se moglo vidjeti na svim danas postavljenim terenima. Zajedno se dječaci i djevojčice iz različitih gradova iz BiH su došli u Mostar i kroz različite igre sa loptom će se upoznati i družiti, te će na kraju svi otići kao pobjednici jer smo za sve njih pripremili medalje", kazala je za Bljesak.info uime UniCredit banke Naida Kuduz.

Osim UEFA-e i UniCredit banke, ovaj događaj su pomogli MasterCard, Sportski savez Mostara, Grad Mostar i Nogometni savez BiH, te Mepas mall.

Kopirati
Drag cursor here to close