Redsi sami na vrhu

Topnici pregaženi, Crystal Palace u nadoknadi šokirao Manchester

Ranije u subotu je Crystal Palace napravio veliko iznenađenje 2-1 (1-0) pobjedom na gostovanju kod Manchester Uniteda na Old Traffordu.
Sport / Nogomet | 24. 08. 2019. u 21:46 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nogometaši Liverpoola u derbiju su 3. kola engleskog prvenstva na svom Anfieldu svladali Arsenal s uvjerljivih 3-1 (1-0) i tako ostali sami na čelu ljestvice.

Liverpool je poveo golom Matipa (41) koji je bio najviši pred gostujućim vratima nakon udarca iz kuta, da bi početkom nastavka Salah (49-11m, 59) s dva pogotka riješio pitanje pobjednika. Na konačnih 3-1 smanjio je Torreira (85).

Liverpool je na vrhu ljestvice s maksimalnih devet bodova, tri više od drugog Arsenala.

Ranije u subotu je Crystal Palace napravio veliko iznenađenje 2-1 (1-0) pobjedom na gostovanju kod Manchester Uniteda na Old Traffordu. To je prva pobjeda Palacea na Old Traffordu u prvenstvu nakon 30 godina, a do nje je sastav iz Londona stigao pogotkom Patricka Van Aanholta u drugoj minuti sudačke nadoknade. Gosti su poveli sa 1-0 preko Jordana Ayewa u 33. minuti, a za domaće je izjednačio Daniel James u 89. United u 70. minuti nije realizirao niti kazneni udarac, Rashford je s bijele točke pogodio vratnicu. To je drugo kolo zaredom u kojemu igrači Olea Gunnara Solskjaera nisu iskoristili 11-erac, u ponedjeljak je neprecizan bio Pogba u remiju s Wolverhamptonom.

I peti United i 10. Palace imaju po četiri boda.

Hrvatski reprezentativni veznjak Mateo Kovačić bio je asistent za pobjednički pogodak Chelseaja u 3-2 (2-2) gostujućoj pobjedi protiv Norwich Cityja.

Kovačić je u 68. minuti poslao okomitu loptu za svog napadača Abrahama koji je potom prevario svog čuvara i preciznim udarcem sa 20-ak metara svladao vratara domaćih Krula za konačnih 3-2.

Ovo je prva pobjeda 'Plavaca' u službenoj utakmici pod vodstvom Franka Lamparda.

Rezultati by SofaScore

Kopirati
Drag cursor here to close