12 golova u 120 minuta!

Steaua prošla u jednoj od najluđih utakmica

''Posebice nas boli činjenica što je na čelu Mladosti naš Čapljinac, Miro Pavlović. Iskreno smo se nadali da će on i više od ugovorenog pomoći Čapljini'', poručuju iz HOK ''Čapljina''.
Sport / Nogomet | 18. 09. 2020. u 10:45 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nogometaši Steaue izborili su plasman u 3. pretkolo Europske lige nakon jedne od luđih utakmica ovog natjecanja.

Rumunjski sastav je na gostovanju u Senti pobijedio Bačku Topolu sa 5-4 boljim izvođenjem jedanaesteraca nakon što je utakmica poslije 120 minuta igre završila čak 6-6 pri čemu su dva gola pala u sudačkoj nadoknadi utakmice.

FCSB je u Sentu stigao bez čak devet prvotimaca koji su ispali iz sastava zbog koronavirusa koji je "ušao" u klub".

Rumunjski klub je imao samo tri rezervna igrača, pri čemu dva veznjaka i napadača. Usprkos svemu bivši europski prvak je uspio ostvariti pobjedu u nevjerojatnoj utakmici prepunoj obrata i golova.

Domaćin je vodio 2-0, Steaua je smanjila na 2-1, a potom s igračem više izjednačila. Domaćin je stigao do nove prednosti (3-2), da bi Rumunji još jednom izjednačili, te u sudačkoj nadoknadi došli do prvog vodstva (4-3). Kada se već mislilo kako će utakmica završiti pobjedom gostiju Bačka Topola je izjednačila.

Početkom produžetka domaćin je ostao bez još jednog igrača, što je Steaua iskoristila za novo vodstvo (5-4). No, ono nije dugo trajalo. Gosti su imali i 6-5, no Bačka Topola je s dva igrača manje zabila i drugi gol za 6-6.

Prilikom izvođenja jedanaesteraca gosti su zabili svih pet udaraca, a domaćin je imao jedan promašaj. Tragičar je bio Mihajlo Banjac.

Za rumunjski sastav golove su zabili Coman (25), Man (50, 63-11m, 105), Balaž (90+3-ag) i Petre (108), dok su kod domaćina strijelci bili Miličević (11), Duronjić (14), Antonić (51), Tomanović (90+4, 117) i Tumbašević (105+1). Domaćin je od 44. minute igrao bez isključenog Ponjevića, a u 103. je "pocrvenio" i Silađi.

Steaua će u trećem pretkolu igrati protiv Slovana iz Libereca, prenosi Hina.

Kopirati
Drag cursor here to close