2010.

Sport Talent 'pokorio' Ljuti Dolac

Turnir i druženje dječaka trajali su od jutra pa skoro sve do 21 sat, a najveća radost i naslov pobjednika turnira pripao je mostarskom NK Sport Talent.
Sport / Nogomet | 18. 04. 2021. u 09:40 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ljuti Dolac je bio poprištem izuzetno jakog malonogometnog turnira koji je bio organiziran za dječake generacije 2010. godište, a na njemu su sudjelovale gotovo sve najjače ekipe iz Hercegovine. Ovaj događaj organizirao je HNK Blato iz Biograca.

Turnir i druženje dječaka trajali su od jutra pa skoro sve do 21 sat, a najveća radost i naslov pobjednika turnira pripao je mostarskom NK Sport Talent.

Mostarski dječaci nisu dobro otvorili turnir jer su u uvodnom susretu poraženi od NK Široki Brijeg (plavi) s 0:1.

No kasnije je sve došlo na svoje, redom su padali ŠN Tiki Taka, ŠN Limači, HŠK Zrinjski, a u finalu se Sport Talent opet susreo s ekipom Širokog Brijega.

Ovaj put su nišanske sprave Sport Talenta bile podešene i sa semafora je već nakon uvodnih nekoliko minuta svijetlilo 3:0 za male Mostarce.

Na kraju je finale završilo rezultatom 4:2 a Sport Talent je opet pokazao kako u svojim redovima ima jednu od najtalentiranijih generacija u Hercegovini ali i šire.

Treće mjesto pripalo je ekipi ŠN Limači (bijeli) koji su uzbudljivom susretu za 3. mjesto za jedan penal bili bolji od HŠK Zrinjski.

Za najboljeg igrača turnira proglašen je Ivan Kukić iz NK Sport Talent, epitet najboljeg strijelca pripao je Draganu Šušcu iz NK Limači dok je najbolji golman turnira bio Mateo Ljubić iz NK Široki Brijeg.

Kopirati
Drag cursor here to close