Turnir Gordan Raič - Mućo

Sport Talent osvojio Šaht

Najbolji strijelac turnira bio je Filip Margeta (Sport Talent - bijeli), dok je najbolji golman također bio iz Sport Talenta (Matej Marić).
Sport / Nogomet | 12. 08. 2020. u 16:20 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Sinoć se na terenu sportskog centra u mostarskom naselju Orlac održalo drugo izdanje memorijalnog turnira "Gordan Raič - Mućo".

Na turniru je koji se igrao na terenu popularno nazvanom "Šaht" nastupalo nekoliko mostarskih ekipa, a nastupali su mladi nogometaši u rasponu od 2008. do 2011. godišta.

Turnir je s prvim utakmicama krenuo oko 17.30, a finalna utakmica bila je na rasporedu u 22 sata. Najviše razloga za zadovoljstvo na kraju turnira imali su mladi nogometaši Sport Talenta čije su dvije selekcije završile na pobjedničkom postolju.

Turnir su osvojili dječaci iz ekipe NK Sport Talent (plavi), koji su u finalnoj utakmici slavili protiv NK Mostar (bijeli) rezultatom 3:1. I u utakmici za treće mjesto sastale su se selekcije ovih nogometnih klubova, a i tu su slavili Sport Talenti (bijeli)koji su pobijedili s 3:2 NK Mostar (plavi).

Najbolji strijelac turnira bio je Filip Margeta (Sport Talent - bijeli), dok je najbolji golman također bio iz Sport Talenta (Matej Marić).

Ekipe su nagrađene peharima i medaljama, a druženje uz roštilj na terenu "Šaht" u Orlacu nastavljeno je do duboko u noć.

Kopirati
Drag cursor here to close