DFA

Sport Talent nastavlja po starom

Protekle subote igrali su tri meča protiv gradskih rivala i sva tri uvjerljivo riješili u svoju korist. Sport Talent je prvo nadigrao ŠN Tiki Taka rezultatom 4:1, da bi poslije njih s 5:3 nadigrali i HŠK Zrinjski s 5:3.
Sport / Nogomet | 04. 02. 2020. u 14:00 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Članovi nogometne sekcije UŠS Sport Talent nastavljaju oduševljavati sjajnim partijama u DFA (Dječja Fudbalska Asocijacija) Ligi.

Proteklog vikenda igrale su se utakmice u konkurenciji dječaka 2010. i 2009. godišta. Kao što smo već pisali, Sport Talent osim generacije 2010. u ovom godištu ima prijavljenu ekipu dječaka rođenih 2011. godište koji su već pomeli konkurenciju u svom godištu, te sada bruse formu sa godinu starijim dječacima za završnicu DFA lige na proljeće u Sarajevu.

Oni su protekle subote igrali tri meča protiv gradskih rivala i sva tri uvjerljivo riješili u svoju korist. Sport Talent je prvo nadigrao ŠN Tiki Taka rezultatom 4:1, da bi poslije njih s 5:3 nadigrali i HŠK Zrinjski s 5:3.

Valja napomenuti da su oba ova susreta mladi Sport Talenti riješili u svoju korist nakon rezultatskog zaostatka. U posljednjoj utakmici programa pao je još jedan gradski rival, HFC Zrinjski rezultatom 3:0.

U nedjelju su dječaci koji nastupaju u konkurenciji 2009. godišta nastavili svoj niz bez poraza. Oni su nadigrali HNK Brotnjo rezultatom 4:1 te vršnjake iz FK Ljubinje s visokih 10:0.

Itekako je vrijedno spomena da je UŠS Sport Talent uvjerljivo prvoplasirana ekipa u sve tri konkurencije koje trenutno svoje mečeve u Regiji Mostar igraju u Arena Sport Centru.

I generacija 2008., kao i 2009. i 2010. čvrsto drže prva mjesta, a priliku za nove uspjehe i ovjeru istoga imat će već narednog vikenda kada se nastavljaju uzbuđenja u DFA ligi.

Kopirati
Drag cursor here to close