Igraj, igraj

Sport Talent debitirao i na 'velikim' terenima

Sport Talent jučer je debitirao u pionirskoj, predpionirskoj i seniorskoj konkurenciji koja je uvjet da klub može nastupati s mlađim kategorijama.
Sport / Nogomet | 07. 09. 2020. u 13:25 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Sa svojim prvim službenim utakmicama kao nogometni klub jučer je s natjecanjem u 2. Županijskoj ligi HNŽ krenuo i mostarski NK Sport Talent.

Priča koja je krenula prije 15 godina kao univerzalna škola sporta danas je dogurala tj. evoluirala u nogometni klub što je nekako bio i prirodni nastavak ove priče. U proteklih nekoliko godina nogometna sekcija Sport Talenta počela je ostvarivati fantastične rezultate u mlađim dobnim kategorijama, gdje su dječaci pod vodstvom Marka Nakića i Marija Glibića redovito nadigravali konkurenciju i osvajali razne lige i turnire širom Hercegovine a i dalje.

Sport Talent jučer je debitirao u pionirskoj, predpionirskoj i seniorskoj konkurenciji koja je uvjet da klub može nastupati s mlađim kategorijama. Seniori su ligu otvorili uvjerljivim porazom u Blagaju no u dogledno vrijeme zavrtjet će se interesantna priča i oko seniorskog tima jer bi za Sport Talent trebali zaigrati neki od bivših nogometaša HŠK Zrinjski.

Foto: Bljesak.info / Sport Talent debitirao i na velikim terenima

Znatno bolje startali su dječaci, predpioniri i pioniri koji su gostovali u Stocu kod FK Iskra. Predpioniri su u svom prvom nastupu na 'velikom' terenu deklasirali domaćina, dok su pioniri odigrali 1:1. Valja naglasiti da su u obje ove konkurencije igrači Sport Talenta po godinu, dvije mlađi od svojih suparnika, no sjajan i kontinuiran rad s djecom je vidljiv u ovom nogometnom klubu tako da nije nikakvo čudo to što su ovi dječaci zabilježili odlične rezultate protiv starijih godišta.

"Cilj nam je svakako ulazak u višu ligu koja je ozbiljnija" - govori jedan od trenera NK Sport Talent Marko Nakić i dodaje:

"Iako smo debitanti u ligi, te su naši dječaci kudikamo mlađi od ostatka konkurencije mi se nadamo da bi već i u ovoj sezoni mogli ostvariti taj iskorak. Ako ne u ovoj sezoni, svakako ćemo već u idućoj kroz neophodno iskustvo koje ćemo sakupiti, biti kandidati za ulazak u viši rang" - kazao je Nakić.

Sport Talentu se nedavno pridružio i iskusni, prekaljeni nogometni trener Viktor Mikulić koji je većinu svoje karijere proveo u HNK Branitelj, te je dodatno pojačao stručni stožer ovog mladog nogometnog kluba čiji dječaci već godinama pokazuju kako im u Hercegovini zaista nema premca.

Kopirati
Drag cursor here to close