#HŠKZ

Slišković o prvaku: Izgleda da ima vidovnjaka koji sve znaju

"Već se prave špaliri i upućuju službene čestitke unatoč tomu što se igraju još dvije utakmice. Izgleda da ima dovoljno vidovnjaka koji znaju sve pa na ovu temu više ne bih dodao baš ništa", kazao je Baka.
Sport / Nogomet | 17. 05. 2019. u 13:00 Bljesak.info / SportSport.ba

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Pretposljednje kolo Premijer lige Bosne i Hercegovine u kojem će HŠK Zrinjski dočekati FK Tuzla City na stadionu pod Bijelim Brijegom bilo je tema pressice održane u prostorijama Zrinjskog na kojoj je novinarima na raspolaganju bio Blaž Slišković trener Plemića.

Uoči posljednjih 90 minuta u Mostaru istakao je da on i njegovi izabranici ne žele razmišljati o susretu na Koševu gdje Sarajevo dočekuje Zvijezdu 09 i ima priliku osigurati titulu prvaka.

"Orijentirani smo bez obzira na to što smo još u igri za naslov, da igramo što bolje i da pobijedimo. Ne želimo se osvrtati ni razmišljati o utakmici na Koševu, nismo time opterećeni. Spremni smo dati svoj maksimum jer smo i prije utakmice u Zenici rekli da idemo osvojiti maksimalan broj bodova i ne osvrtati se na druge utakmice", istakao je Slišković i dodao:

"Sutra nas čeka protivnik koji je dobio Sarajevo prije tjedan dana i pokazao snagu, ali mišljenja sam da mi imamo sportski motiv veći nego naši gosti i da ćemo to iskoristiti i pobijediti i zahvaliti se svim navijačima na svemu".

O situaciji u timu Slišković je rekao da po prvi put nakon septembra prošle godine ima sve igrače na raspolaganju.

"Od 9. mjeseca prošle godine prvi put u kadru imamo sve zdrave igrače osim kartoniranog Jakovljevića. I Šovšićeva ozljeda je sanirana tako da je i on u konkurenciji i imamo 25 igrača na raspolaganju a tko će biti u 18 odlučit ćemo danas poslije treninga".

Na pitanje o prvaku Baka je kratko kazao:

"Već se prave špaliri i upućuju službene čestitke unatoč tomu što se igraju još dvije utakmice. Izgleda da ima dovoljno vidovnjaka koji znaju sve pa na ovu temu više ne bih dodao baš ništa."

Nogometaši HŠK Zrinjski će u subotu od 17 sati u okviru 32. kola Premijer lige BiH na stadionu Pod Bijelim brijegom dočekati FK Tuzla City.

Podsjetimo, dva kola prije kraja prvenstva Zrinjski zaostaje za Sarajevom tri boda uz slabiji omjer u međusobnim dvobojima tako da je ekipi s Koševa za titulu dovoljno osvojiti tri boda.

Rezultati by SofaScore

Kopirati
Drag cursor here to close