Kup BiH

Slišković: Protivnik nije bitan, želimo do kraja

"Nije nikakva floskula kada kažem da nam je sada u fokusu isključivo derbi u nedjelju, ali ako u Kupu imamo ambicije otići do kraja, kao što imamo, onda nije toliko važno što smo već u četvrtfinalu za protivnika dobili Sarajevo", kazao je Baka.
Sport / Nogomet | 18. 02. 2019. u 15:35 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Voljom ždrijeba danas u podne odlučeno je da će u 1/4 finalu Kupa Bosne i Hercegovine snage odmjeriti FK Sarajevo i HŠK Zrinjski.

"Nije nikakva floskula kada kažem da nam je sada u fokusu isključivo derbi u nedjelju, ali ako u Kupu imamo ambicije otići do kraja, kao što imamo, onda nije toliko važno što smo već u četvrtfinalu za protivnika dobili Sarajevo.

Jasno da je bilo puno lakših protivnika u ovoj fazi natjecanja, ali ne čini se realno da do trofeja možemo doći bez utakmica protiv Sarajeva i Širokog Brijega", prokomentirao je daleko najjači par četvrtfinala  šef struke 'Plemiča' Blaž Slišković.

"Nema se toga puno reći, izvukli smo najtežeg mogućeg protivnika u 1/4 finalu. Iako smo u ovom trenutku više fokusirani na nastavak prvenstva u nedjelju na Pecari pratili smo ždrijeb i eto, dobili onoga kome smo najmanje željeli" - rekao je krilni napadač aktualnog bh. prvaka Miloš Filipović za SportSport.ba i nadovezao se:

"Nama ne mijenja ništa to koga smo izvukli, ambicije ostaju iste, a one su najviše. Želimo osvojiti i nacionalni Kup i obraniti naslov prvaka, mislim da za to imamo kapacitet", kazao je Filipović.

Prva utakmica na programu je 27. veljače u Sarajevu, dok je uzvrat 13. ožujka u Mostaru.

Kopirati
Drag cursor here to close