Podrška za Rođene

Sarajevska pivara d.d. novi sponzor Veleža

Nakon 20 godina proizvodnje Lowe se sada vraća, prepoznali smo vezivanje našeg brenda sa FK Velež i nadam se da će ova suradnja biti na obostrano zadovoljstvo", rekao je v.d direktora Sarajevske pivare Azur Mandžuka.
Sport / Nogomet | 03. 06. 2020. u 21:07 Bljesak.info
Sarajevska pivara d.d. novi sponzor FK Velež

Tekst članka se nastavlja ispod banera

FK Velež dogovorio je suradnju s vodećom bh. kompanijom u proizvodnji piva, gazirane i negazirane vode, bezalkoholnih pića i sokova, Sarajevskom pivarom, točnije pivom Lowe.

Ispred FK Velež ugovor je potpisao direktor Džemil Šoše, dok je novog sponzora zastupao Azur Mandžuka, v.d. direktor.

Na ovaj način, Sarajevska pivara d.d. podržala je rad kluba u narednom razdoblju, u kojem je želja da se napravi korak naprijed u odnosu na tek završenu sezonu.

"Ugovor je potpisan za narednu sezoni i nadam se da će na obostrano zadovoljstvo biti produžen i duže. Sarajevska pivara je podržala Velež za narednu sezonu. Mi želimo nastaviti iskorak u odnosu na proteklu sezonu, a već smo dokazali da se možemo nositi s najjačim ekipama u bh. nogometu. Nadam se da će oni korištenjem našeg loga naći svoj interes", rekao je prvi čovjek Džemil Šoše.

"Meni je čast da ispred Sarajevske pivare mogu potpisati ugovor o suradnji sa Veležom. Sarajevska pivara kao domaća firma ima obvezu da podrži sve projekte koje su od značaja za društvo kroz sport i kulturu. Velež kao nogometni klub se vraća na staze stare slave. Nakon 20 godina proizvodnje Lowe se sada vraća, prepoznali smo vezivanje našeg brenda sa FK Velež i nadam se da će ova suradnja biti na obostrano zadovoljstvo", rekao je v.d direktora Sarajevske pivare Azur Mandžuka.

Kopirati
Drag cursor here to close