Mostarska legenda

Preminuo Vladimir-Vlada Mihić

Pamtit će ga i svi oni koji su pod Bijelim Brijegom gledali utakmice Zrinjskog, kojeg je Vladimir bio veliki navijač. Njegove pjesme, koje poznaje svaki onaj koji se makar jednom našao na stadionu, odzvanjat će sve dok budu živi oni koji ih pamte.
Sport / Nogomet | 19. 02. 2018. u 15:45 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U nedjelju u 22.00 sata, nakon kraće bolesti, preminuo je  Vladimir Mihić – Vlada.

Mnogi Mostarci sigurno su s tugom primili ovu vijest, jer pokojni Vlada je bio živopisan, omiljen i veoma specifičan lik kojeg su mnogi poznavali, neki izuzetno, neki dobro, a čak ni oni što ga nisu upoznali o njemu su čuli barem neku priču, anegdotu ili su ga sreli usput i zapitali se – tko je gospodin manira tako drugačijih od vremena u kojemu živimo?

Zbilja,  o pokojnom Vladi će  svatko tko ga je poznavao imati neku anegdotu, neko sjećanje, neki moment koji bez Vlade ne bi bio to što jest, a svakako ne bi bio upamćem takvim kakav jest da ga svojom specifičnom pojavom, načinom ophođenja i uvijek omiljenom pjesmom nije upotpunio pokojni Vlada.

Pamtit će ga i svi oni koji su pod Bijelim Brijegom gledali utakmice Zrinjskog,  kojeg je Vladimir bio veliki navijač. Njegove pjesme, koje poznaje svaki onaj koji se makar jednom našao na stadionu, odzvanjat će sve dok budu živi oni koji ih pamte. Kao što će pokojni Vlada živjeti dok je sjećanja na njega.

Posljednji isparaćaj pokojnog Vladimira – Vlade Mihića je u utorak 20. veljače, povorka kreće ispred gradske mrtvačnice Bijeli brijeg u 15.00 sati, a pokop će se obaviti na groblju Masline.

Kopirati
Drag cursor here to close