Serie A

Pobjede Juventusa, Intera i Napolija

Daleko najviše golova bilo je u Sassuolu gdje je domaćin izgubio od Atalante s čak 2-6. Tri gola postigao je Slovenac Josip Iličić,
Sport / Nogomet | 29. 12. 2018. u 21:43 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Talijanski nogometni prvak Juventus u prvom je susretu 19. kola Serie A na svom stadionu svladao Sampdoriju sa 2-1 (1-1) i tako povećao svoju prednost na vrhu ljestvice sa 12 bodova pred drugim Napolijem.

Juventus je poveo preko Cristiana Ronalda u 2. minuti, na 1-1 poravnao je Quagliarella u 33. iz 11-erca, da bi pobjedu domaćima osigurao Ronaldo svojim drugim golom na utakmici u 65. minuti također iz 11-erca.

U sudačkoj nadoknadi je Saponara pogodio mrežu Juventusa za 2-2, ali je nakon dugotrajnog pregledavanja snimke ustanovljeno kako se ranije tijekom akcije nalazio u zaleđu, pa pogodak za 2-2 nije priznat.

Do pobjede je došla i Roma, koja je tek u drugom dijelu s dva gola slavila kod Parme. Golove su zabili Cristante i Under. Daleko najviše golova bilo je u Sassuolu gdje je domaćin izgubio od Atalante s čak 2-6. Tri gola postigao je Slovenac Josip Iličić.

U popodnevnim susretima Inter je slavio u gostima kod Empolija s 1:0, a asistenciju za pogodak je ubilježio hrvatski reprezentativac Šime Vrsaljko. dok su nogometaši Napolija pobijedili u Napulju Bolognu s 3:2 i učvrstili se na drugom mjestu ljestvice.

Napolitanci su dvaput vodili golovima Milika (15, 52), no Bologna se dvaput vraćala preko Santandera(37) i Danila (80). Dvije minute prije kraja Mertens je udarcem s 20-tak metara donio Napoliju pobjedu

Rezultati by SofaScore
Kopirati
Drag cursor here to close