Gagro vs. Baljić

Plemići s novim stručnim stožerom dočekuju City

Prvi ispit novi trener Nenad Gagro će imati u subotu, 9. studenog kada u Mostar dolazi četvrtoplasirana Tuzla City.
Sport / Nogomet | 07. 11. 2019. u 16:40 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

HŠK Zrinjski u ponedjeljak je službeno potvrdio raskid suradnje s dosadašnjim šefom stručnog stožera Harijem Vukasom.

Do izbora novog šefa struke brigu o prvoj momčadi 'Plemića' preuzet će Nenad Gagro, trener koji je do dva naslova prvaka vodio U19 momčad Zrinjskog, a njemu će u radu prvi asistent biti aktualni trener U17 momčadi Teo Krešić.

Dosadašnjim članovima stručnog stožera prve momčadi Mariju Ivankoviću i Ivanu Bubalu su ponuđene funkcije u Školi nogometa HŠK Zrinjski.

Tako je Ivanković postao trener kadetske selekcije Plemića, dok su Ivan Bubalo i bivši igrač Davor Landeka novi treneri u Nogometnoj Školi HŠK Zrinjski.

Svjetlost se vratila pod Bijeli Brijeg

Stadion HŠK Zrinjski dobio je novu reflektorsku rasvjetu koja je u četvrtak prvi put testirana, a u narednim danima slijede daljnja testiranja te precizno pozicioniranje svih reflektorskih tijela kako bi sve bilo spremno za utakmicu 16. kola HŠK Zrinjski - FK Tuzla City.

Prvi ispit Gagro će imati u subotu, 9. studenog kada u Mostar dolazi četvrtoplasirana Tuzla City. Susret će suditi Haris Kaljanac iz Sarajeva, a njegovi pomoćnici su Strahinja Vuković iz Trebinja, te Enes Đozić iz Sarajeva. Četvrti sudac je Admir Musić iz Hrasnice. Delegat susreta je Dragomir Đajić iz Istočne Ilidže, a promatrač suđenja Dragan Vasiljević iz Doboja.

Utakmica je na rasporedu u 16 sati na stadionu Pod Bijelim brijegom.

Rezultati by SofaScore

Kopirati
Drag cursor here to close