Izazovi Premijer lige

'Plemići' puni energije krenuli u Tuzlu

Hari Vukas kaže da će se Zrinjski sada okrenuti prvenstvenima ambicijama
Sport / Nogomet | 17. 08. 2019. u 14:10 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ekipa HŠK Zrinjski danas je pošla put Tuzle gdje će sutra u okviru petog kola Premijer Lige na Tušnju odmjeriti snage s Tuzla Cityjem koji je sjajno krenuo u novu sezonu.

Plemići se nakon odlične europske avanture u potpunosti okreću izazovima u domaćem prvenstvu što je potvrdio i trener Hari Vukas.

"Europa liga je iza nas, nema se više smisla osvrtati na to" počeo je Vukas pred put u Tuzlu i dodao:

- Naša realnost danas se zove Tuzla City, jedna jako neugodna momčad puna odličnih igrača, puna samopouzdanja i na kraju krajeva sjajno vođena. Očekuje nas iznimno teška utakmica ali me raduje što sam u razgovoru s igračima osjetio jako veliku energiju i što su shvatili koliko nam ova utakmica znači.

"Tuzlake smo analizirali, pogledali sve njihove utakmice i imamo velik respekt prema njima, ali ne podcjenjujući njihove dodatne rezultate moram reći da im ipak neće biti isto igrati protiv Zrinjskog koji će ih na sve njihovo samopouzdanje koje imaju još dodatno motivirati", kazao je trener "Plemića" Hari Vukas. 

Vukas u utakmici s Tuzla Cityjem može računati na sve igrače osim na ozlijeđenog Darija Rugaševića, a u kadru neće biti niti napadača Irfana Hadžića koji je nakon samo dva mjeseca u Zrinjskom potpisao za turski klub Akhisarspor. 

Utakmica Tuzla City - HŠK Zrinjski igra se u nedjelju na stadionu Tušanj od 20 sati i 30 minuta, uz izravan prijenos na BHT1, a sudi je Adis Mulahasnović.

Rezultati by SofaScore
Kopirati
Drag cursor here to close