Lete šake

Paris SG - Marseille 0-1 uz pet crvenih kartona

U samoj završnici utakmice neuvjerljivi sudac Brissard pokazao je čak pet crvenih kartona, tri domaćim, a dva gostujućim igračima.
Sport / Nogomet | 14. 09. 2020. u 06:45 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nogometaši Marseillea u derbiju su 3. kola francuskog prvenstva kao gosti na Parku prinčeva svladali Paris SG sa 1-0 (1-0).

Gol vrijedan tri boda postigao je Thauvin u 31. minuti.

Marseille je sada peti na ljestvici sa šest bodova, jednim manje uz utakmicu manje od Rennesa, Monaca i Lillea, a s jednakim učinkom kao Saint-Etienne, Lens i Nice, dok je Paris SG tek 17. bez bodova iz dva odigrana susreta.

U samoj završnici utakmice neuvjerljivi sudac Brissard pokazao je čak pet crvenih kartona, tri domaćim, a dva gostujućim igračima.


Najveći krivac za tučnjavu na travnjaku bio je napadač PSG-a Neymar koji je nekoliko puta u glavu udarao suparnike, a crveni karton je dobio tek pregledom snimke.

U tučnjavi je udario rukom u zatiljak Marseilleovog Španjolca Alvara Gonzaleza optužujući ga da je rasist, što se moglo i pročitati s usana dok su igrači još bili na travnjaku.

Nakon utakmice je u mix-zoni Neymar potvrdio svoje riječi s terena:

"Udario sam ga zato jer je rasist. Psovao me i stalno je to ponavljao. Nisam mogao preći preko toga", rekao je Brazilac za Movistar.

Španjolac je fotografijom i s nekoliko riječi na svom Twitter profilu odgovorio Brazilcu na ove tvrdnje.

"Nema mjesta za rasizam. Čista karijera s puno suigrača i prijatelja. Ponekad morate da naučite da gubite i da to pokažete na terenu", napisao je Gonzalez uz fotografiju na kojoj je u društvu suigrača koji nisu bijele puti.

Kopirati
Drag cursor here to close