Rasulo

Ostavku podnijeli trener i sportski direktor Partizana

Čini se da je kap prelila čašu i da Mirković, koji je poslije utakmice sa Voždovčanima rekao kako je ekipi hitno potrebna 'šok terapija', smatra da je ovo najbolje rješenje za klub u ovom momentu
Sport / Nogomet | 11. 03. 2019. u 15:22 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Trener 'Partizana' Zoran Mirković podnio je ostavku na mjesto šefa struke crno-bijelih, prenijeli su beogradski mediji. On se na taj čin odličio poslije drugog uzastopnog poraza crno-bijelih, na Voždovcu (1:0). Istim rezultatom Partizan je izgubio kod kuće u srijedu od Radničkog iz Niša.

Portal 'Mondo' je prenio da je Mirković igračima u svlačionici poslije poraza od Voždovca priopćio da nije više njihov trener, a da su njegovu odluku čelnici kluba saznali kasnije. Mirković je početkom kolovoza preuzeo Partizan, a do prošlog tjedna nije imao nijedan poraz u Super ligi.

Ipak, čini se da je kap prelila čašu i da Mirković, koji je poslije utakmice sa Voždovčanima rekao kako je ekipi hitno potrebna 'šok terapija', smatra da je ovo najbolje rješenje za klub u ovom momentu, prenosi B92.

Također i sportski direktor Ivica Iliev potvrdio je portalu 'Mondo' da podnosi ostavku na tu funkciju i da preuzima svu odgovornost na sebe.

"Podnosim ostavku Upravnom odboru FK 'Partizan'. Preuzimam svu odgovornost na sebe, jer sam imao veliku podršku predsjednika, i cijelog Upravnog odbora, kojima se zahvaljujem. A posebnu zahvalnost dugujem generalnom direktoru Milošu Vazuri, čija je podrška i povjerenje bilo potpuno i nas dvojica smo prošli mnogo toga", rekao je Iliev.

On je dodao da je prilikom stupanja na dužnost znao da će jednoga dana doći i momenat za rastanak, tako da je normalno da poslije nečeg lijepog dođu i ružni momenti.

Iliev je na mjesto direktora Partizana stigao u listopadu 2015. godine, a crno-bijeli su u međuvremenu osvojili duplu krunu u sezoni 2016/2017, te Kup 2018.

Kopirati
Drag cursor here to close