Premijerni nastup

Odlična polusezona iza Sport Talenta u Županijskoj ligi HNŽ

U konkurenciji 11 timova Mostarci su na polusezoni osvojili sedmo mjesto uz omjer od 4 pobjede i 5 poraza.
Sport / Nogomet | 16. 11. 2020. u 18:30 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Završena je i polusezona u Županijskoj ligi NS HNŽ/K, a svoj premijerni nastup od ove sezone u ovom natjecanju imao je i novoosnovani NK Sport Talent.

U konkurenciji 11 timova Mostarci su na polusezoni osvojili sedmo mjesto uz omjer od 4 pobjede i 5 poraza. U Sport Talentu su zadovoljni učinkom nakon 9 susreta a valja spomenuti da su uvjerljivo prvo mjesto zauzeli Višići s 9 pobjeda i samo jednom izgubljenom utakmicom.

Nemjerljivo zadovoljniji mogu u Sport Talentu biti sezonom koju su ostvarili pretpioniri i pioniri ovog kluba, zbog kojih je klub u biti i osnovan jer je Sport Talent isključivo orijentiran na rad s mladim nogometašima. Pretpioniri su u 2. županijskoj ligi NS HNŽ/K osvojili uvjerljivo prvo mjesto sa 7 pobjeda i jednim remijem a pioniri su 4. uz omjer od 5 pobjeda, dva remija i samo jednim porazom.

Ovaj rezultat na dimenziji dobiva kad se u obzir uzme više čimbenika. Prvi je taj da obje te kategorije igraju protiv godinu i dvije starijih dječaka, te drugi i možda važniji da većina ove djece po prvi put u životu igra utakmice na velikom nogometnom terenu.

Zbog toga ovaj pothvat ima još veće značenje i još više potvrđuje činjenicu da je rad s mladim uzrastima u ovom mladim klubu na izrazito visokoj razini. Potpisnici ovog rezultata su treneri Viktor Mikulić i Marko Nakić koji su potvrdili kompetenciju i stručnost o čemu najzornije govore ostvarenja mladih kategorija Sport Talenta.

Kopirati
Drag cursor here to close