Mjere opreza

Odgođene sve nogometne utakmice Premijer lige i Kupa BiH

Ove odluke su donesene u skladu sa preporukama i naredbama nadležnih zdravstvenih ustanova, kao i vladinih institucija u BiH
Sport / Nogomet | 12. 03. 2020. u 15:32 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nakon što su odgođene utakmice omladinskih, ženskih i futsal natjecanja Komitet za natjecanje NS/FS BiH je na novoj telefonskoj sjednici održanoj tijekom četvrtka donio odluku da se do daljnjeg odgode i utakmice BH Telecom Premijer lige i Kupa BiH.

Ove odluke su donesene u skladu sa preporukama i naredbama nadležnih zdravstvenih ustanova, kao i vladinih institucija u BiH, vezanih za zabranu održavanja javnih skupova, a u cilju prevencije širenja virusa COVID-19, navodi se na stranici Nogometnog saveza BiH.

Inače, Savez je prvobitno donio odluku da se utakmice Premijer lige BiH igraju pred praznim tribinama, a sada je prvenstvo i privremeno prekinuto. Ranije je odlučeno da se odlože susreti omladinskih liga, futsal i ženske Premijer lige BiH.

Zbog pandemije koronavirusa pod upitnikom je i odigravanje utakmica reprezentacije BiH u baražu za odlazak na Europsko prvenstvo, piše Klix.

Rukovodstvo NS BiH je zbog toga danas službeno uputilo dopis UEFA-i, u kojem traži da se odgodi utakmica između selekcija BiH i Sjeverne Irske, koja se prema kalendaru natjecanja treba odigrati 26. ožujka u Zenici.

Kopirati
Drag cursor here to close