Real nastavio prosipati slavu

Nove Brugge za Zidanea

Real Madrid na svom stadionu nadoknadio dva pogotka zaostatka iz prvog poluvremena i uspio osvojiti prvi bod
Sport / Nogomet | 01. 10. 2019. u 21:00 Bljesak.info / H

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Real Madrid u drugom kolu Lige prvaka izborio je bod protiv Club Bruggea.

U Madridu je Club Brugge vodio 2-0 golovima Nigerijca Emmanuela Dennisa u 9. i 39. minuti. Na 1-2 smanji je Sergio Ramos u 55. minuti, a konačnih 2-2 postavio je Casemiro u 85. minuti.

Navijači Reala ostali su šokirani događajima u prvom poluvremenu na Santiago Bernabeuu, gdje je Club Brugge na odmor otišao s dva gola prednosti.

Oba puta je strijelac bio Nigerijac Emmanuel Dennis. Prvi pogodak je postigao već u 9. minuti, a drugi u 39. minuti, nakon što je presjekao dodavanje Luke Modrića prema Sergiju Ramosu.

Kapetan Reala je u 55. minuti iz sumnjive pozicije postigao pogodak za smanjenje zaostatka. VAR je presudio da se Ramos nije nalazio u zaleđu pri ubačaju Karima Benzeme.

Trideset minuta poslije Real je došao do izjednačujućeg pogotka kojemu je prethodio prekršaj kapetana Club Bruggea Ruuda Vormera za drugi žuti karton i isključenje. Iz slobodnog udarca ubacio je Toni Kroos, a sa desetak metara glavom je pogodak postigao Casemiro.

Kapetan hrvatske reprezentacije Luka Modrić bio je u početnoj postavio i odigrao cijelu utakmicu, a bio je krivac za drugi pogodak Belgijaca, jer je Dennis presjekao njegovo dodavanje prema Ramosu.

Kopirati
Drag cursor here to close