Prvakinje Druge ženske lige – Jug

Nogometašice ŽNK Brotnjo izborile plasman u Prvu ligu

Nakon završetka utakmice nogometašicama ŽNK Brotnjo uručen je pehar namijenjen osvajačicama Druge ženske lige – Jug u sezoni 2018./2019.
Sport / Nogomet | 19. 05. 2019. u 18:26 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Pobjedom 2:0 nad izravnim konkurenticama iz ŽNK Inter – Posušje, nogometašice ŽNK Brotnjo danas su osvojile naslov prvakinja Druge ženske lige – Jug i izborile plasman u Prvu ligu.

Čitlučanke su do pobjede stigle golovima Marije Doko i Vesne Mandžo.

Doko je pogodak postigla na samom kraju prvog poluvremena, dok je Mandžo konačnih 2:0 postavila u 71. minuti.

Nakon završetka utakmice nogometašicama ŽNK Brotnjo uručen je pehar namijenjen osvajačicama Druge ženske lige – Jug u sezoni 2018./2019.

"Utakmica je bila tvrda. Nije bilo puno ljepote, ali je pobjeda tu. Tri boda su bitna. Curama neman nikakve zamjerke, ostavile su srce na terenu za što im čestitam i zahvaljujem. Nikoga pojedinačno ne bih izdvajao jer za pobjedu i plasman u Prvu ligu zaslužan je cijeli kolektiv", rekao je trener Ćavar te o ambicija u višem rangu natjecanja kazao:

– Za prvu godinu natjecanja nemamo nikakvih ambicija. Igrat ćemo opušteno, bez ikakva pritiska pa što bude. Samo bih našim vjernim navijačima poručio da nas i ubuduće barem na svakoj drugoj utakmici bodre ovako kao danas pa će biti odlično.

"Ponosan sam s radom tri godine u klubu. Cure su ovo zaslužile jer su svaki dan na treninzima. Treneri Josip Ćavar i Leonardo Klemo uspješno rade s njima i svi sve više vole ovaj klub. Jednostavno zaslužile su ovaj veliki uspjeh. Sve je ovo rezultat njihova entuzijazma. Ja i Danijel Sabljić smo se tu uključili od samog početka. Djevojke imaju sve na raspolaganju i evo vratile su nam na najbolji način", kazao je Dane Bevanda, predsjednik ŽNK Brotnjo.

ŽNK Brotnjo: Hrkać, Puljić (od 65. Skoko), Bevanda, K. Barbarić, Bošković (od 82. Zekušić), Krasić, N. Barbarić, Miletić (od 62. Dugandžić), Doko, Cvitković (od 62. Mandžo), Petrušić.

ŽNK Inter: Maras, M. Landeka, Čutura, Bakula, A. Landeka, Galić, An. Landeka (od 25. Prljević), I. Čutura, Marić, Ćesić, Begić.

Kopirati
Drag cursor here to close