Kneževina

Niko Kovač potpisao trogodišnji ugovor s Monacom

Niko Kovač će već u ponedjeljak okupiti momčad u trening centru La Turbie.
Sport / Nogomet | 19. 07. 2020. u 21:00 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Bivši kapetan i izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Niko Kovač novi je trener francuskog prvoligaša Monaca s kojim je potpisao trogodišnji ugovor s opcijom za produženje suradnje, objavio je u nedjelju klub iz Kneževine.

Kovač je bio bez posla od studenoga prošle godine, kad ga je na klupi muenchenskog Bayerna zamijenio njegov dotadašnji pomoćnik Hansi Flick.

Monaco će biti treći klub koji će 48-godišnji hrvatski stručnjak voditi kao glavni trener. Nešto više od dvije sezone proveo je na klupi Eintrachta iz Frankfurta s kojim je osvojio njemački Kup i zaradio angažman u Bayernu. S Bavarcima je u sezoni 2018./19. osvojio dvostruku domaću krunu, kao i njemački Superkup.

Niko Kovač će već u ponedjeljak okupiti momčad u trening centru La Turbie.

"Jako smo sretni što možemo poželiti dobrodošlicu Niki Kovaču u klub. Ova sezona predstavlja početak novog poglavlja za Monaco, sa snažnom sportskom orijentacijom u skladu s klupskim ciljevima. To je smjer u koji se Niko uklapa kao trener. Niko je poznat po da je u svom radu, kako u nacionalnoj momčadi, tako i u klubovima, razvijao mlade talente, istovremeno vodio iskusne igrače i ostvarivao vrlo dobre rezultate. Uvjeren sam da će nam njegovo iskustvo i osobnost pomoći u ostvarenju naših ciljeva", izjavio je u priopćenju izvršni dopredsjednik Monaca Oleg Petrov.

Kopirati
Drag cursor here to close