Engleska

Nepogrešivi Aguero, kiks Chelsea i Uniteda

Šogor Diega Maradone se može pohvaliti nevjerojatnom efikasnošću u zadnje vrijeme. Iz posljednjih sedam upućenih udaraca na gol zabio je isto toliko pogodaka.
Sport / Nogomet | 31. 08. 2019. u 18:15 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera


Manchester City savladao je Brighton na domaćem terenu sa 4:0 u utakmici u kojoj su svijetloplavima, nemojmo se lagati, manje-više svi unaprijed upisali tri boda.

Legionari Pepa Guardiole poveli su golom Kevina de Bruynea već u drugoj minuti, ne čudi, nakon lijepe kombinacije i dodavanja Davida Silve. Španjolac je lijepo se zagradivši primio dubinsku loptu po lijevoj strani.

Na 2:0 povećao je Sergio Aguero u 42. minuti, a ovaj puta je de Bruyne bio asistent. Možda je asistencija bila namijenjena Ryadu Mahrezu, koji ju je i produžio Belgijancu, no idealno je dodavanje pokupio Aguero i nemilosrdno iz relativne blizine zakucao loptu iza leđa Ryana.

Svoj drugi pogodak u 55. minuti postiže Aguero. Lagano mu je Silva proslijedio loptu na rub kaznenog prostora, i ujedno ubilježio drugu asistenciju, a bivši topnik Atletico Madrida fantastičnim udarcem para rašlje gostiju za 3:0.

U 79. minuti je najbolji pojedinac utakmice odlučio da je došlo vrijeme za asistencije. Omaleni Argentinac je došao do lopte na nekih 22 metra od gola, namještao se kao da će pucati, no proslijedio ju je na lijevu stranu do Bernarda Silve, a on sâm pred Ryanom zabija za 4:0, doduše ne baš iz najlakšeg položaja.

Šogor Diega Maradone se može pohvaliti nevjerojatnom efikasnošću u zadnje vrijeme. Iz posljednjih sedam upućenih udaraca na gol zabio je isto toliko pogodaka.

Chelsea je na Stamford Bridgeu ugostio Sheffield United. Poveli su domaćini s dva gola Tammyja Abrahama u 19. i 43. minuti, iz dvije greške obrane Sheffielda. Činilo se da će sve ići po planu po navijače Bluesa, no gosti su imali druge planove, prenosi  Germanijak.hr. Odmah po izvođenju lopte s centra u drugom poluvremenu Stevens odlično prolazi po lijevoj strani i niskim ubačajem idealno upošljava Calluma Robinsona, koji smanjuje na 2:1. Bilo je to u 46. minuti.

I kad se mislilo da će se Chelsea izvući s pobjedom, šok u 89. minuti. Robinson centrira s lijeve strane, a loptu u vlastitu mrežu skreće Kurt Zuma, i donosi gostima zlata vrijedan bod.

Tako se nastavlja golgota Franka Lamparda na samom startu trenerske karijere na klupi najdražeg mu kluba.

Manchester United je još jednom ostao bez pobjede. Ovaj puta u četvrtoj prvenstvenoj utakmici protiv Southamptona i to čak nakon što su prvo vodili, a zatim imali i igrača više u finišu utakmice...

Rezultati by SofaScore
Kopirati
Drag cursor here to close