Igrali smo dobro, ali zaje*o nas ...

Odluka točno u podne: Hoće li utakmica Veleža i Goražda biti ponovljena?

Komisija za suđenje i suce Prve lige FBiH u srijedu će donijeti odluku na izvanrednoj sjednici koja je zakazana u 12 sati.
Sport / Nogomet | 13. 03. 2019. u 09:35 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Bljesak.info / Bh. nogometni sudac

"Javni linč mi ne treba, ne vidim svoju odgovornost u ovom slučaju i očekujem da danas nađemo pravedno rješenje. Iskren da budem, strahujem i za obitelj. Noćima ne spavam i želim da se sve ovo samo smiri", to je u razgovoru za Radiosarajevo.ba kazao Nedim Selimotić, predsjednik Povjerenstva za suđenje i suce Prve nogometne lige Federacije Bosne i Hercegovine.

Selimotić je posljednjih dana u središtu nogometne bh. javnosti, nakon što je optužen da je kriv za niz propusta u ovom natjecanju poslije, kako su objavili Rođeni očigledne krađe Veleža, na gostovanju u Goraždu (0:1), gdje je sudac Kenan Bajraktarević iz Orašja s pomoćnicima Marijom Grgićem i Filipom Jarićem oštetio Mostarce.

Predsjednik Povjerenstva za suđenje i suce Prve lige FBiH našao se i u skandalu, jer je prvo u subotu podnio neopozivu ostavku, da bi je u nedjelju iznenada povukao.

"Povukao sam ostavku jer sam ishitreno djelovao", kazao je Selimotić za sarajevski portal.

Povjerenstvo za suđenje i suce Prve lige FBiH u srijedu će donijeti odluku na izvanrednoj sjednici koja je zakazana u 12:00 sati.

Kopirati
Drag cursor here to close