Prvaci?

Navijači Sarajeva nosili tabut plave boje

Navijači bordo tima su u ponedjeljak navečer nosili tabut plave boje i tako provocirali gradskog rivala, koji je ostao tri boda "kratak" u konačnom poretku.
Sport / Nogomet | 02. 06. 2020. u 06:35 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Natjecateljsko povjerenstvo Nogometnog saveza Bosne i Hercegovine (NSBIH) u ponedjeljak je i definitivno proglasilo završetak Premier lige.

Prvakom je proglašeno Sarajevo, dok će elitno natjecanje napustiti Čelik iz Zenice i Zvijezda iz Ugljevika.

Tim s Koševa uspio je da obrani naslov najbolje ekipe u Bosni i Hercegovini, a otkako se igra zajednička liga to su napravile još dvije ekipe, Željezničar i Zrinjski.

Nakon konačne odluke, počelo je slavlje među igračima i navijačima Sarajeva u centru grada.

Tako su navijači bordo tima nosili tabut plave boje i tako provocirali gradskog rivala, koji je ostao tri boda "kratak" u konačnom poretku.

Podsjetimo, nogomet u Bosni i Hercegovini je suspendiran sredinom ožujka nakon tri odigrana kola nastavka Premijer lige zbog pandemije koronavirusa.

U Natjecateljskom povjerenstvu smatraju kako zbog neodobravanja nastavka igranja profesionalnog nogometa u Republici Srpskoj do 8. lipnja i nagovještaja od strane Ministarstva zdravstva i Ministarstva obitelji, mladeži i sporta toga entiteta o produžetku mjera zabrane do 1. srpnja nisu stvoreni uvjeti za povratak nogometaša na travnjake i okončanje Premijer lige u rokovima koje je zadala UEFA.

Kopirati
Drag cursor here to close