Berlusconijev comeback

VIDEO | Monza će igrati po bontonu

"Svi će morati imati njegovanu kosu i pristojnu frizuru, dok je zabranjeno nošenje naušnica, kao i brade te tetovaže", kazao je Silvio Berlusconi.
Sport / Nogomet | 06. 10. 2018. u 14:02 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Silvio Berlusconi, koji je tijekom 31 godine na čelu Milana s 29 trofeja taj klub pretvorio u jedan od najvećih na svijetu, a on sam postao jedan od najboljih predsjednika u povijesti, ponovno jaše.

Na 82. rođendan i samo godinu dana nakon što je Milan prodao Kinezima jer se, kako je govorio, "više ne može natjecati s bogatim europskim klubovima pa Rossonerima treba novi vlasnik koji će ih vratiti u svjetski vrh", vratio se nogometu kupnjom trećeligaša Monze za 3,5 milijuna eura, prenosi Index.hr. U tom pothvatu s njim je njegov osam godina mlađi nerazdvojni suradnik Adriano Galliani, desetljećima prvi operativac trofejnog Milana. 

Berlusconi, čiji Milan je do najvećih podviga došao zahvaljujući vrhunskim inozemnim igračima, sada potpuno okreće ploču i u intervjuu za Gazzettu dello Sport otkriva načela njegovog novog kluba:

"Monza će biti nešto sasvim novo u nogometu. Igrat će mi samo jako mladi Talijani. Na terenu i izvan njega bit će primjer gospodskog ponašanja i fair playa. Protivnicima će se morati ispričavati nakon prekršaja, prema sucima će se morati ponašati džentlmenski. Svi će morati imati njegovanu kosu i pristojnu frizuru, dok je zabranjeno nošenje naušnica, kao i brade te tetovaže. Kada ih navijači pitaju autogram, svi će im ga morati dati i to tako da čitko napišu ime i prezime. U javnosti će se morati odijevati lijepo i dostojanstveno."

Kopirati
Drag cursor here to close