Liga prvaka

Mogu li Englezi dobiti četvrtog predstavnika u četvrtfinalu?

Prve utakmice osmine finala između Liverpoola i Bayerna te Lyona i Barcelone završile su bez golova, te će se u srijedu odlučiti o konačnim pobjednicima koji će proći u četvrtinu finala.
Sport / Nogomet | 13. 03. 2019. u 09:48 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nakon uzbudljivih utakmica i golijade u utorak, očekuju nas uzvratni susreti preostala dva para osmine finala Lige prvaka. Prve utakmice osmine finala između Liverpoola i Bayerna te Lyona i Barcelone završile su bez golova, pa će se u srijedu odlučiti o konačnim pobjednicima koji će proći u četvrtinu finala.

Bayern – Liverpool (0:0)

Bayern će u Allianz Areni ugostiti prošlogodišnje finaliste Lige prvaka koji će pokušati nastaviti uspješan niz engleskih klubova u dosadašnjem dijelu natjecanja.

Momčad Nike Kovača je prema kladionicama favorit za večerašnju utakmicu, no sve će ovisiti i o napadačima Liverpoola Salahu, Firminu i Maneu koji ove godine imaju nešto lošiju statistiku u odnosu na prošlu sezonu. 

''Bez obzira na nedostatak golova, za mene je Salah i dalje naš najbolji igrač'', rekao je trener Klopp koji kroz svoju karijeru nema puno pobjeda protiv Bayerna. Od ukupno 30 susreta sa Bavarcima, Kloppove momčadi su zabilježile devet pobjeda, pet remija i čak 16 poraza.

Liverpool će nastupiti bez Gomeza i Oxlade-Chamberlaina te su pod upitnikom Aldexader-Arnold i Milner. Bayern je također u velikim problemima jer Niko Kovač neće računati na mladog Kimmicha i Mullera zbog suspenzija, Robbena i Tolissa zbog povreda, a nastup Comana je također pod upitnikom.

Barcelona – Lyon (0:0)

Lyon dolazi u goste kod Barcelone koja je veliki favorit za prolaz. Lyonu uz povredu Marcela i Gouirija će trebati čudo obzirom na činjenicu da je Barcelona na 29 uzastopnih domaćih utakmica bez poraza, od kojih je 26 pobjeda.

Ni Barcelona nije puno bolje sreće što se tiče ozljeda, ne može računati na ozlijeđenog Rafinhu, a pod znakom upitnika su Dembele i Vermaelen.

Kopirati
Drag cursor here to close