Srpski heroj

Mladiću potpora iz Rusije i Srbije, Zenitu, Partizanu i Crvenoj zvezdi prijeti kazna

Europska nogometna federacija je najavila kako će kazniti klubove čiji navijači budu slavili ratnog zločinca pa Zenitu, Partizanu i Crvenoj zvezdi prijeti kazna.
Sport / Nogomet | 24. 11. 2017. u 16:12 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ratni zločinac Ratko Mladić, koji je na sudu u Haagu osuđen na doživotni zatvor, na utakmicama Europske lige igranima u četvrtak dobio je podršku srpskih i ruskih navijača.

Navijači ruskoga Zenita iz Sankt Peterburga su za vrijeme utakmice protiv Vardara izvjesili transparent "Ratko Mladić - srpski heroj" zbog čega ruskom klubu prijeti kazna.

U Beogradu je Partizan ugostio Young Boyse, a navijači beogradskog kluba su podigli transparent s porukom "Nek je tvojoj majci hvala".

Oglasili su se i navijači Crvene zvezde koja je gostovala u Bjelorusiji. Za vrijeme utakmice protiv BATE Borisova navijači Crvene zvezde su razvukli transparent s porukom "1000 doživotnih da su ti dali, častan Srbin tebe slavi".

Europska nogometna federacija je najavila kako će kazniti klubove čiji navijači budu slavili ratnog zločinca pa Zenitu, Partizanu i Crvenoj zvezdi prijeti kazna, prenosi Hina.

Kopirati
Drag cursor here to close