Bijeli, bijeli!

Mladi Plemići uvjerljivo osvojili 'Hercegovina Cup 2021'

Prvo su u polufinalu razbili sa 7:0 vršnjake iz tima Radnički iz Kragujevca, te Posušake u već spomenutom finalu s 3:0.
Sport / Nogomet | 20. 06. 2021. u 13:10 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Mladi nogometaši HŠK Zrinjski (bijeli), pobjednici su turnira Hercegovina Cup 2021. koji se odigravao na nogometnim terenima u Zvirovićima i Ljubuškom.

Mali Plemići su u finalnom susretu svladali ekipu HŠK Posušje rezultatom 3:0 i tako se domogli trofeja na ovom turniru koji je organizirala škola nogometa AS Međugorje.

HŠK Zrinjski (bijeli) su skupinu prošli kao drugoplasirani uz dvije pobjede i jedan poraz (od ŠN Limači), te su se u 1/4 finalu susreli s klupskim kolegama i prijateljima iz tima HŠK Zrinjski (crveni).

U iznimno uzbudljivom i kvalitetnom meču bijeli su slavili 4:2 a poslije toga sve je bio 'labuđi pjev' za dječake koje su s klupe predvodili Mile Pehar i Stanko Cvitković.

Foto: PR / Mladi Plemići uvjerljivo osvojili 'Hercegovina Cup 2021'

Prvo su u polufinalu razbili sa 7:0 vršnjake iz tima Radnički iz Kragujevca, te Posušake u već spomenutom finalu s 3:0.

Treće mjesto osvojila je ekipa NK Široki (plavi), a za najboljeg igrača izabran je Nikola Sivrić iz ekipe HŠK Zrinjski (bijeli).

Foto: PR / Mladi Plemići uvjerljivo osvojili 'Hercegovina Cup 2021'

Potvrda je ovo sve kvalitetnijeg rada u ovoj generaciji Plemića u čijim redovima trenira i igra veliki broj darovitih i talentiranih nogometaša koji iz dana u dan sve više napreduju i svojim izvedbama i na koncu i rezultatima sve više skreću pozornost na sebe.

Kopirati
Drag cursor here to close