Zrinjski doputovao u Malmo

'Starina' Marcus prijeti Mostarcima

"Imali smo slobodan vikend i to će nam koristiti svima. Bit će zabavno, ovo je kolo bliže grupnoj fazi", rekao je Markus Rosenberg
Sport / Nogomet | 07. 08. 2019. u 14:00 Bljesak.info / SportSport.ba

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Šveđani su možda na papiru favoriti, ali na terenu to tek trebaju potvrditi. Bh. predstavnik je u drugom pretkolu izbacio favorizirani Utrecht pa će sigurno imati što reći i protiv Malmöa.

Najveću opasnost za 'Plemiće' Harija Vukasa će predstavljati iskusni Markus Rosenberg koji je u izjavi pred sutrašnji meč kazao da je Malmöu mjesto u Europskoj ligi.

"Imali smo slobodan vikend i to će nam koristiti svima. Bit će zabavno, ovo je kolo bliže grupnoj fazi", rekao je Rosenberg te dodao:

"Dokazali smo da je važno igrati Europsku ligu ovih godina. Bili smo u Ligi prvaka dva puta i jednom u Europskoj ligi. Mi smo klub koji pripada tamo. Dobri smo u tome".

Klub koji u svojoj povijesti ima 20 titula prvaka Švedske je u seriji od tri remija u domaćem prvenstvu, a to Rosenberga previše ne brine koji je rekao da su novinari ti potenciraju tu priču i da su protiv Domžala dali tri gola.

Malmö je u drugom kolu kvalifikacija s ukupnih 5:4 izbacio Domžale, dok su prošle sezone ispali u prvoj rundi nokaut faze od budućeg pobjednika, ekipe Chelseaja.



Inače, ekspedicija Zrinjskog je već doputovala u Malmö. Večeras ih čeka trening na Gradskom stadionu čije će tribine biti dobro popunjene jer prodaja karata ide odlično.

Sutrašnji meč počinje u 19 sati, a uzvratni susret igrat će se 15. kolovoza na stadionu Pecara u Širokom Brijegu.

Kopirati
Drag cursor here to close