Božićni turnir

VIDEO | Magija u režiji 10-godišnjaka, dvije momčadi Sport Talenta u polufinalu

U sutrašnjim polufinalima sastat će se NK Sport Talent 2010 i ŠN Tiki Taka, te HŠK Zrinjski i NK Sport Talent 2011.
Sport / Nogomet | 28. 12. 2020. u 19:45 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Na terenima Arena Sport Centra u ponedjeljak je održan drugi dio malonogometnog "Arena Sport Centar Božićnog turnira" koji se igra za dječake uzrasta 2010. godište.

Pred sutrašnju završnicu najzadovoljniji mogu biti u mostarskom NK Sport Talent čije su dvije momčadi sjajnom igrom izborile polufinale turnira.

Prvo su svoj posao u skupini A izborili upravo dječaci rođeni 2010. godine koji su grupu prošli nakon dva preokreta. Prvi su izborili protiv čapljinskih Limača (nakon 0:2) pobjedom od 3:2, a kasnije su svladali HNK Branitelj 4:2, također nakon preokreta.

U šlager susretu za prvo mjesto u skupini Sport Talent je suverenom igrom pobijedio gradskog rivala HŠK Zrinjski rezultatom 7:0.

Kasnije su sjajan posao napravili i dječaci rođeni 2011.godine koji su prijavljeni na ovaj turnir u kojem odmjeravaju snage s godinu dana starijim dječacima.

Oni su nakon uvodnog poraza od trebinjskog Leostarsa od 3:5 savladali ŠNK AS iz Međugorja s 2:0 te gradskog rivala ŠN Tiki Taka s 5:1 te također osvojili prvo mjesto u skupini B.

U sutrašnjim polufinalima sastat će se NK Sport Talent 2010 i ŠN Tiki Taka, te HŠK Zrinjski i NK Sport Talent 2011.

Po tko zna koji put potvrđen je sjajan rad u omladinskom pogonu najmlađeg gradskog nogometnog kluba a sutra će mladi "sport talenti" imati prigodu ovu tvrdnju učiniti još relevantnijom.

Magija u režiji 10-godišnjaka

U mostarskom NK Sport Talent već nekoliko godina radi se vrhunski posao s mladim nogometašima. Prije nekoliko dana sjajnim driblingom se na turniru "Tiki Taka" predstavio 9-godišnji Karlo Pehar, a danas je na Arena Sport Centar Božićnom turniru njegov godinu dana stariji kolega Arijan Bernadić izveo malu minijaturu u sjajnoj utakmici protiv NK Limači iz Čapljine.

Potez ovog 10-godišnjaka zaista ne ostavlja ravnodušnim. Uživajte.

Kopirati
Drag cursor here to close