Belgijski stroj

Lukaku je novi igrač Chelseaja

Lukaku je u Chelsea stigao za 115 milijuna eura odštete, što je najveći ulazni transfer u povijesti kluba sa Stamford Bridgea.
Sport / Nogomet | 12. 08. 2021. u 22:00 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

"Sretan sam i blagoslovljen što sam opet ovdje, u ovom predivnom klubu", započeo je svoje obraćanje Lukaku danas poslijepodne, ponosno držeći svoj novi dres u rukama.

Bio je u društvu Marine Granovskaie, inače dugogodišnje direktorice u Chelseaju. Ona je, baš kao i kod drugih transfera (Chilwell, Ziyech, Havertz) odigrala ključnu ulogu supervizije, i upravo njoj se navijači Chelseaja mogu zahvaliti što klub postepeno gradi ovakav, ubilački roster.

Što se Lukakua tiče, razlog njegova dolaska na Stamford Bridge je priutstvo novih izazova. S Interom je pokorio Serie A, Premier

Inače, Lukaku je jedan od rijetkih igrača u Premier Ligi imaju preko stotinu postignutih golova. To je više nego dovoljan dokaz o kakvom se igraču radi. Serie A, Premier Liga.. Romelu je posve svejedno.

Inače, finalizacijom ovog posla koji će vezati Lukakua za London narednih 5 sezona, Belgijanac je postao najskuplji igrač Mercata ako gledamo kumulativni zbroj svih njegovih transfera. To ne može biti slučajno, prenosi Germanijak.hr.

Kopirati
Drag cursor here to close