Uhvatih i Čelsi iz keca u keca

Liverpool će biti prvi

Vrlo visoko, već na sedmom mjestu, nalazi se West Ham koji je u sezonu ušao s četiri uzastopna poraza. Tako barem misle engleski kladitelji
Sport / Nogomet | 07. 09. 2018. u 14:25 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Jedna od najatraktivnijih opcija za mnoge kladitelje oduvijek je bila - engleska Premier liga. Precizni statističari napravili su veliku anketu u kojoj su uzeti podaci iz najvećih engleskih kladionica tako su izračunali kako tamošnji kladitelji najviše vjeruju - Liverpoolu.

No, cjelokupan izgled te ljestvice prilično je zanimljiv, Manchester City tu se našao tek na četvrtom mjestu, ispred građana su Manchester United i Arsenal, dok je Chelsea tek na šestoj poziciji, piše Goal.com.

Prema engleskim kladiteljima, najveće šanse za ispadanje imaju Bournemouth, Huddersfield i Southampton, dok su u opasnoj zoni još Burnley, Crystal Palace i Brighton.

Vrlo visoko, čak na sedmoj poziciji, nalazi se i West Ham, bez obzira što su čekićari u prvenstvenu sezonu ušli sa četiri uzastopna poraza. U gornji dom 'kladioničarske ljestvice' još su se plasirali Wolverhampton, Watford i Everton.

Pogledajmo kako izgleda ta ljestvica.

1. Liverpool
2. Man. United
3. Arsenal
4. Man. City
5. Tottenham
6. Chelsea
7. West Ham
8. Wolverhampton
9. Watford
10. Everton
11. Fulham
12. Leicester
13. Newcastle
14. Cardiff
15. Brighton
16. Crystal Palace
17. Burnley
18. Bournemouth
19. Huddersfield
20. Southampton

Kopirati
Drag cursor here to close