Šesti poraz Rossonera

Lazio pobijedio na San Siru nakon 30 godina

Lazio je poveo u 25. minuti golom Cire Immobilea, izjednačio je Bastos u 28. minuti gurnuvši loptu u vlastitu mrežu, a pobjedu gostima donio je Joaquin Correa pogotkom u 83. minuti.
Sport / Nogomet | 03. 11. 2019. u 23:10 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U derbiju 11. kola talijanskog nogometnog prvenstva Lazio je na San Siru pobijedio Milan sa 2-1.

Milan je odigrao još jednu skromnu utakmicu upisavši već šesti poraz ove sezone pri čemu treći na svom travnjaku.

Lazio je poveo u 25. minuti golom Cire Immobilea, izjednačio je Bastos u 28. minuti gurnuvši loptu u vlastitu mrežu, a pobjedu gostima donio je Joaquin Correa pogotkom u 83. minuti.

Ante Rebić je za Milan odigrao 60 minuta uklopivši se u sivilo domaćeg sastava.

Fiorentina i Parma su odigrali 1-1, Verona, koju vodi hrvatski stručnjak Ivan Jurić, je pobijedila Bresciju sa 2-1 , dok je Udinese pod vodstvom privremenog trenera Luce Gottija, koji je naslijedio Igora Tudora, na gostovanju porazio Genou sa 3-1.

Parma je u Firenzi povela golom Gervinha u 40. minuti, a izjednačio je Gaetano Castrovilli u 67. minuti. Za 'viole' je cijeli susret odigrao Milan Badelj.

Verona je do četvrte pobjede ove sezone stigla golovima Anthonyja Salceda u 50. minuti i Mattea Pessine u 81. minuti, dok je pogodak za goste zabio Mario Balotelli pet minuta prije kraja susreta.

Udinese je, tri dana nakon što je Igor Tudor dobio otkaz, a momčad privremeno preuzeo Luca Gotti, na gostovanju porazio Genou sa 3-1. Domaćin je poveo u 22. minuti golom Gorana Pandeva, no u nastavku susreta gosti su okrenuli rezultat golovima Rodriga De Paula (32), Kena Seme (87) i Kevina Lasagne (90+4). Marko Pajač nije nastupio za domaći sastav.

U prvom nedjeljom susretu Atalanta je doživjela poraz na domaćem terenu od Cagliarija sa 0-2.

Na ljestvici vodi Juventus sa 29 bodova, Inter je drugi s bodom manje, Roma je treća sa 22 boda, a zatim slijede Atalanta, Lazio i Cagliari sa po 21 bodom.

Rezultati by SofaScore

 

Kopirati
Drag cursor here to close