Lazio - Juventus 3-1

Lazio na tri boda od Stare dame

Juventus je ostao drugi sa 36 bodova, dva manje od Intera koji je u petak igrao 0-0 s Interom, dok je treći Lazio stigao na 33 boda.
Sport / Nogomet | 07. 12. 2019. u 23:00 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U derbiju 15. kola talijanskog nogometnog prvenstva Lazio je kao domaćin u Rimu nanio prvi ovosezonski poraz prvaku Juventusu svladavši ga sa 3-1 (1-1).

Gosti iz Torina poveli su golom Cristiana Ronalda (25) nakon odlične asistencije Betancourta, no Lazio je uspio poravnati preko Luiza Felipea (45+1) neposredno prije odlaska na odmor.

U nastavku je Juventus prvo ostao s igračem manje jer je zbog grubog prekršaja u 70. minuti isključen Cuadrado, a Lazio je brojčanu prednost iskoristio kada je Milinković-Savić (74) nakon sjajnog proigravanja Luisa Alberta pogodio za 2-1. Imao je domaći sastav vrlo brzo veliku priliku i za 3-1, no Immobileov udarac s bijele točke u 79. minuti obranio je Szczesny.

Ipak, Lazio je u posljednjoj, petoj minuti sudačke nadoknade iz protunapada stigao do trećeg gola kojega je postigao Caicedo.

 
Ranije u subotu je konkurent zagrebačkog Dinama za prolazak u osminu finala nogometne Lige prvaka, Atalanta iz Bergama na svom terenu svladala Veronu sa 3-2 (1-1) pogotkom u sudačkoj nadoknadi.
 
Gosti koje vodi hrvatski stručnjak Ivan Jurić vodili su sa 1-0 i 2-1 golovima Di Carminea (23, 57), no domaći su uspijevali poravnati preko Malinovskog (44) i Muriela (64-11m), da bi važna tri boda Atalanti osigurao Djimsiti (90+3) u samoj završnici susreta.
 
 
Igrači aktualnog talijanskog doprvaka Napolija nisu uspjeli ostvariti pobjedu niti u sedmom prvenstvenom dvoboju zaredom, na gostovanju kod Udinesea igrali su 1-1. Domaće je u vodstvo doveo Lasagna (32), a poravnao je Zielinski (69).
 
Napoli, koji je posljednju pobjedu u Serie A ostvario još 19. listopada, sada ima 21 bod i nalazi se na sedmom mjestu, ali za petom Atalantom i šestim Cagliarijem zaostaje čak sedam bodova, dok je Udinese 14. sa 15 bodova.
Rezultati by SofaScore
Kopirati
Drag cursor here to close