Valjalo bi požurit'

Karte za Pecaru prodaju se pod Bijelim Brijegom

4100 ulaznica za uzvrat HŠK Zrinjski - Ludogorets čeka domaće navijače - prodaja od sutra na ulazu stadiona pod Bijelim Brijegom!
Sport / Nogomet | 13. 08. 2018. u 13:59 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ulaznice za uzvratni susret trećeg kola kvalifikacija za UEFA Europsku ligu HŠK Zrinjski - PFC Ludogorets u pretprodaji će se moći kupiti u utorak i srijedu od 10 do 19 sati na prodajnom mjestu kod sjevernog ulaza na stadion HŠK Zrinjski.

Za uzvratnu utakmicu trećeg kola kvalifikacija za UEFA Europsku ligu HŠK Zrinjski – PFC Ludogorets u prodaju će biti pušteno 4.100 ulaznica, odnosno 2.000 ulaznica za tribinu SJEVER, 1.100 ulaznica za tribinu JUG i 1.000 ulaznica za tribinu ISTOK.

Za tribinu SJEVER će biti otvorena dva ulaza, odnosno sektor A (Klub navijača Ultras – Zrinjski) i sektor B.

Za tribinu ISTOK će biti otvoren samo ulaz A, dok je sektor B predviđen za gostujuće navijače.

''Ljubazno molimo gledatelje da zbog neželjenih gužvi kupovinu ulaznica i dolazak na stadion planiraju ranije'', stoji u priopćenju iz mostarskog kluba.

Uzvratni susret 3. pretkola Europske lige igrat će se 16. kolovoza u na stadionu Pecara u Širokom Brijegu, s obzirom da stadion Pod Bijelim brijegom za ovu fazu natjecanja ne ispunjava uvjete.

Ukoliko eliminiraju bugarskog predstavnika Mostarce u  play-offu očekuje bolja ekipa dvoboja između gruzijskog Torpeda i albanskog Kukesija. U prvom susretu Torpedo je slavio s 5:2 (4:1).

U prvoj utakmici Zrinjski je minimalno poražen od bugarskog prvaka.

Kopirati
Drag cursor here to close