Promjene u Veležu

Iz Veleža otišla dva, a stigao jedan novi igrač

FK 'Velež' potpisao je ugovor sa Berinom Čatićem. Čatić je rođen 30. siječnja 2000. godine u Travniku. Nastupao je za NK 'Travnik' odakle je i stigao u redove 'Rođenih'.
Sport / Nogomet | 18. 01. 2020. u 09:35 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Fudbalski klub 'Velež', na zahtjev Yanija Urdinova, raskinuo je suradnju sa ovim nogometašem. Kako navodi, razlog raskida ugovora je prestanak njegovog aktivnog bavljenja nogometom, navodi se iz tog kluba.

Podsjetimo, Urdinov je imao ugovor sa FK 'Velež' do ljeta 2020. godine. On je u dresu 'Veleža' odigrao 976 minuta, kompletirao je 11 utakmica. Stigao je u kolovozu, nakon tri odigrana kola, kada je Velež imao na svom kontu nula bodova. 

Nedugo poslije, FK 'Velež' potpisao je ugovor sa Berinom Čatićem. Čatić je rođen 30. siječnja 2000. godine u Travniku. Nastupao je za NK 'Travnik' odakle je i stigao u redove 'Rođenih'.

U sezoni 2019/2020. Prve lige FBiH upisao je 15 nastupa i postigao šest golova. Nakon ovog potpisa ugovora, iz 'Veležovih' redova povukao se i Adnan Dudić. Kako se navodi iz tog kluba, oni su sporazumno raskinuli ugovor. 22-godišnji Dudić u redove 'Rođenih' stigao je u veljači 2019. godine iz Norveške.

Kopirati
Drag cursor here to close