Galatasaray Spor Kulübü

Imperator vraća Mandžukića u Europu?

Koliko je priča daleko otišla najbolje svjedoči činjenica da je turski Fotomac danas u svojoj sportskoj rubrici pisao o Mandžukiću kao bombi koju će Galatasaray detonirati.
Sport / Nogomet | 02. 05. 2020. u 19:10 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Već nekoliko tjedana Mario Mandžukić je glavna tema turskih medija koji ga povezuju s Bešiktašem, Fenerbahčeom i Galatasarayem, a potonji klub je izbio kao najuvjerljiviji kandidat.

Koliko je priča daleko otišla najbolje svjedoči činjenica da je turski Fotomac danas u svojoj sportskoj rubrici pisao o Mandžukiću kao bombi koju će Galatasaray detonirati.

Osim Mandžukića spominju se još Mario Balotelli i Diego Costa, ali i Radamel Falcao, koji još nije napustio klub, a njegov odlazak je preduvjet za dolazak hrvatskog napadača.

"Galatasaray se sprema detonirati transfernu bombu godine. Spominju se imena Diega Coste i Marija Balotellija, ali Imperator (Fatih Terim op.a.) želi samo jednog nogometaša - Marija Mandžukića, hrvatskog ratnika. Naravno, ključno je da Falcao ode iz kluba", piše Fotomac, a prenosi Index.hr.

Kao što smo ranije pisali, problem je jedino u Radamelu Falcau, kojeg se osvajač Kupa UEFA iz 2000. uporno želi riješiti. U slučaju da Turci dobro unovče sjajnog Kolumbijca, Terim će pokrenuti završni dio operacije Mandžukić, kako bi fantastičnog hrvatskog napadača doveo u Istanbul.

Turci se nadaju da će Mandžukić pristati jer je više puta rekao kako je nezadovoljan kvalitetom momčadi i lige koja ga je dočekala po dolasku u Al-Duhail i što prije se želi vratiti jakom europskom nogometu. Galatasaray je klub slavne tradicije s rekordna 22 naslova prvaka i s armijom navijača, što bi Mandžukića moglo natjerati da se preseli u Tursku.

Kopirati
Drag cursor here to close