Bili tić, Madžid Šošić

Hajduk dovodi novog Džeku

Iako su mu prošlog ljeta pristupili brojni klubovi iz Europe mladi napadač i buduća zvijezda Želje procijenila je kako je tada bilo bolje za njega da ostane dio kluba čiji je član više od sedam godina, no ovo ljeto i to bi se moglo promijeniti.
Sport / Nogomet | 18. 06. 2020. u 15:55 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Prema navodima Slobodne Dalmacije na Poljud bi trebao stići i mladi napadač Željezničara Madžid Šošić (17). On slovi kao jedan od najvećih talenata BiH nogometa kojeg zbog pozicije i kluba uspoređuju s Edinom Džekom.

Prošle godine juniorska momčad Željezničara osvojila je na naslov prvaka juniorske Premijer lige BiH, a upravo je protagonist današnje priče bio najbolji strijelac natjecanja sa 23 postignuta pogotka, a njima je još nadodao i osam asistencija. Zbog načina na kojeg igra treneri su nerijetko mladog napadača stvaljali na mjesto ofenzivnog veznjaka, a iako ga neki već sada uspoređuju s Džekom, svojim stilom igre najviše podsjeća na Dejana Savićevića.

Iako su mu prošlog ljeta pristupili brojni klubovi iz Hrvatske, Belgije, Nizozemske i Turske, mladi napadač i buduća zvijezda Želje procijenila je kako je tada bilo bolje za njega da ostane dio kluba čiji je član više od sedam godina, no ovo ljeto i to bi se moglo promijeniti.

Nogometna škola Željezničara jedna je od najboljih u BiH, a to jasno pokazuje podatak kako su njezini izdanci igrači poput Marija Stanića, Edina Džeke ili Amera Gojaka. Upravo je tu određena poveznica klubova iz Splita i Sarajeva, jer određenu težinu ima i riječ savjetnika predsjednika uprave Hajduka za struku Marija Stanića koji je u Željezničaru počeo veliku karijeru.

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

Kopirati
Drag cursor here to close