66 - 69 - 96 - ?

Miljenik navijača se vraća Pod Bijeli Brijeg

Za Bilbiju se zanimalo još nekoliko premijerligaša poput Borca i Tuzla Cityja, ali i hrvatska Rijeka. Ipak, očigledno da je on odlučio ponovo vratiti se Pod Bijeli brijeg gdje je možda proveo i najbolje dane karijere.
Sport / Nogomet | 24. 12. 2019. u 09:45 Bljesak.info / SportSport.ba

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Mostarski Plemići objavili su prije nekoliko minuta na Facebook fotografiju koja ima za cilj da potakne navijače na razmišljanje - tko to dolazi?

Fotografija sadrži tri broja - 66, 69 i 96 i upitnik na četvrtom polju. Jasno je da je broj koji nedostaje 99 s obzirom na to da je to jedino logično rješenje, a na kraju krajeva to je i broj koji je svojevremeno u ovom klubu nosio Nemanja Bilbija koji se već dugo povezuje s povratkom u Mostar.

Za Bilbiju se zanimalo još nekoliko premijerligaša poput Borca i Tuzla Cityja, ali i hrvatska Rijeka. Ipak, očigledno da je on odlučio ponovo vratiti se Pod Bijeli brijeg gdje je možda proveo i najbolje dane karijere. Neslužbeno napadač bi trebao potpisati do 2023. godine.

29- godišnjak je član Zrinjskog bio od 2016. do 2019. godine kada je prešao u južnokorejski Gangwon gdje se zadržao godinu dana.

Osim u Zrinjskom, Bilbija je u Premijer ligi igrao još za Borac iz Banja Luke i Sarajevo. Osim toga, bio je član Vojvodine i Splita.

Kopirati
Drag cursor here to close