FK Velež - NK GOŠK 3:3

Golijada u prvoj pripremnoj utakmici 'Rođenih'

Mreže su u nastavku mirovale sve do 71.minute a onda su do kraja postignuta čak četiri gola.
Sport / Nogomet | 19. 01. 2019. u 17:03 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Iako je za oba sastava bila prva kontrolna utakmica, za početak su nogometaši Veleža i Goška ostavili dosta dobar utisak.

Prema očekivanju, obojica stratega su isprobali veliki broj igrača, Rahimić u odnosu na Neretljaka čak jednog više (23-22) s obzirom na to da je mladi Mujkić dobio priliku umjesto Vignatija u drugom poluvremenu.

Nakon prilike koju su istoj akciji imali Ovčina i Mešanović, Velež je ipak do poluvremena stigao do prednosti. Prvo je Mujezinović zatresao mrežu Kozića u 37.minuti, nakon što su se za jednu loptu na sredini terena izborili Dario i Vehabović. Svega tri minute kasnije već je bilo 2:0, zahvaljujući Lucasu.

Mreže su u nastavku mirovale sve do 71.minute a onda su do kraja postignuta čak četiri gola. Prvo je Mujakić prepolovio prednost Veleža u 71. minuti, a onda je tri minute kasnije sve na početak vratio Aletić.

Lošu reakciju zadnje linije Goška kaznio je Stegnajić u 79.minuti, ali to nije bio kraj golijade. U 88. minuti na drugoj stativi lošu rekciju vratara Zekovića kaznio je Antonio Raguž za konačnih 3:3.

Velež: Bogdanović, Dario, Zvonić, Marques, Mešanović, Ćosić, Lucas, Vehabović, Ovčina, Mujezinović, Fajić. Još su igrali: Zeković, Alikadić, Vignati, Zeljković, Nukić, Varešanović, Behram, Osmić, Cvijanović, Stegnajić, Mujkić.

Gošk: Kozić, P.Raguž, Hasanhodžić, Nikić, Ereiz, Kovačić, Vukoja, Medak, Kulović, Ramić, Kordić. Još su igrali: Brkić, Karamarko, Đajić, Čolić, Bošković, Hasanović, Vego, A. Raguž, Aletić, Husić, Mujkić.

Kopirati
Drag cursor here to close