Muška igra

Gagro: Ovaj Zrinjski može puno bolje

- Želim mušku igru, povjerenje navijača u ekipu. Siguran sam da ova ekipa može puno bolje nego do sada. Pokušat ćemo neke stvari koje smo radili protekla tri dana, svjesni smo protiv kakve ekipe igramo, iskusne, sa sjajnim pojedincima
Sport / Nogomet | 08. 11. 2019. u 13:00 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

HŠK Zrinjski u ponedjeljak je službeno potvrdio raskid suradnje s dosadašnjim šefom stručnog stožera Harijem Vukasom.

Do izbora novog šefa struke brigu o prvoj momčadi Zrinjskog preuzeo je Nenad Gagro, trener koji je do dva naslova prvaka vodio U19 momčad Zrinjskog.

Gagru prva utakmica na klupi Zrinjskog očekuje već u subotu kada u Mostar stiže Tuzla City, koji je u prošlom kolu prekinuo niz slabih rezultata.

"Iskreno da vam kažem, o sebi ne razmišljam nikako, najvažnija je utakmica protiv Tuzla Cityja. Sve nakon toga je na upravi koja već godinama radi odličan posao", istaknuo je na početku press konferencije Gagro, pa nastavio:

"Europa nam je dala nadu da ove godine možemo vratiti titulu u Mostar. Međutim, u ovom dijelu sezone nismo pokazali da pretendiramo na sami vrh, iako Zrinjski ima ekipu za takav domet. Radit će se analize..."

Tuzla City se ove sezone pokazuje kao ozbiljna ekipa.

"Želim mušku igru, povjerenje navijača u ekipu. Siguran sam da ova ekipa može puno bolje nego do sada. Pokušat ćemo neke stvari koje smo radili protekla tri dana, svjesni smo protiv kakve ekipe igramo, iskusne, sa sjajnim pojedincima. Bitno je da damo sve od sebe", izjavio je Gagro, pa dodao:

"Imaju par jako brzih pojedinaca na krilima, imaju dobre golgetere, prije svega Ubiparipa, imaju dobrog organizatora igre, Sesara."

Jeste li primijetili nešto što se može odmah napraviti, da Zrinjski popravi svoje partije?

"Teško da se nešto može ekspresno promijeniti, nema nitko čarobni štapić. Po meni taj nivo motivacije nije bio najbolji i na tome se može puno poraditi."

Nenad Gagro je istaknuo i da je njegov ekipa i dalje bez Govedarice, da su ozlijeđeni i Stojkić i Rugašević, te da se na ozljedu zadnjeg butnog mišića požalio Čurjurić.

Utakmica 16. kola je na rasporedu u subotu, 9. studenog s početkom u 16 sati na stadionu Pod Bijelim brijegom.

Susret će suditi Haris Kaljanac iz Sarajeva, a njegovi pomoćnici su Strahinja Vuković iz Trebinja, te Enes Đozić iz Sarajeva. Četvrti sudac je Admir Musić iz Hrasnice.

Delegat susreta je Dragomir Đajić iz Istočne Ilidže, a promatrač suđenja Dragan Vasiljević iz Doboja.

Rezultati by SofaScore

Kopirati
Drag cursor here to close