Pobjeda

FK Sarajevo pobijedio Azerbajdžance

Treba istaknuti da je Sarajevo bio mnogo bolji protivnik u meču i mogao postići gol više protiv ovogodišnjeg sudionika UEFA Lige prvaka. Dodajmo i to da su u nastavku utakmice priliku dobili Radovac, Herić, Lelić, Kuzmanović, Grbović, Mustafić i Adil
Sport / Nogomet | 29. 01. 2018. u 17:58 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nogometaši Sarajeva danas su savladali azerbajdžansku ekipu Qarabag rezultatom 2:0 u okviru prve pripremne utakmice u Antaliji. Prvi pogodak za 'bordo' klub postigao je Amar Rahmanović u 35. minuti nakon lijepe akcije.

Drugi pogodak je došao u 79. minuti. Sjajnu loptu je poslao Adukor Mići Kuzmanoviću koji sam izlazi pred golmana i rutinski pogađa.

Treba istaknuti da je Sarajevo bio mnogo bolji protivnik u meču i mogao postići gol više protiv ovogodišnjeg sudionika UEFA Lige prvaka. Dodajmo i to da su u nastavku utakmice priliku dobili Radovac, Herić, Lelić, Kuzmanović, Grbović, Mustafić i Adilović.

Drugi oponent u Antaliji FK Sarajevo je ruski drugoligaš Kuban Krasnodar, a preostala su FC Mariupol (2. veljače) iz Ukrajine i FK Budućnost Podgorica.

Kopirati
Drag cursor here to close