Premiership

Liverpool opet na vrhu, poraz Arsenala na Emiratesu

Redsi su slavili rezultatom 2-0 i tako ostali u korak s Manchester Cityem i nastavljaju borbu za naslov s dva boda manje od vodeće momčadi prvenstva.
Sport / Nogomet | 21. 04. 2019. u 18:58 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nogometaši Liverpoola pobjedom u Cardiffu od 2-0 (0-0) ponovno su izbili na vrh ljestvice engleske Premier lige, dok je Arsenal porazom 2-3 (0-1) na svom Emirates stadionu od Crystal Palacea ugrozio svoje izglede za plasman u Ligu prvaka.

Crystal Palace su do pobjede svojim pogocima doveli Benteke (17), Zaha (61) i McArthur (69), dok su strijelci za Arsenal bili Oezil (47) i Aubameyang (77).

Liverpool je protiv 'davljenika' Cardiffa na pogodak čekao do 57. minute, kad je loptu u mrežu poslao Georgino Wijnaldum, dok je tri boda u 82. minuti osigurao Milner iz kaznenog udarca koji je dosuđen nakon prekršaja na Salahu.

Nogometaši Manchester Uniteda doživjeli su pravi 'brodolom' na gostovanju u Liverpoolu kod Evertona koji ih je pobijedio s uvjerljivih 4-0 (2-0) i opasno ugrozio poziciju "crvenih vragova" u borbi za nastup u Ligi prvaka sljedeće sezone. 

Za pobjedu Evertona strijelci su bili Richarlison (13), Sigurdsson (28), Digne (56) i Walcott (64).

Liverpool je opet na vrhu ljestvice s 88 bodova, dva više od drugoplasiranog Manchester Cityja, ali 'građani' imaju utakmicu manje. Za preostala dva mjesta u Ligi prvaka sljedeće sezone bore se četiri momčadi. Trećeplasirani Tottenham ima 67 bodova, Arsenal i Chelsea imaju po 66, a Manchester United 64. Svi pred sobom imaju još četiri utakmice. 

Rezultati by SofaScore

  

Kopirati
Drag cursor here to close