'Rođeni' u Doboju

Dudić ponovno na klupi, vjeruje u pozitivan šok

'Rođeni' idu u goste Mladosti koji s klupe vodi Ibro Rahimić koji je ovu momčad Veleža slagao poprilično dugo, skoro tri sezone.
Sport / Nogomet | 06. 10. 2019. u 09:45 Feđa IBRULJ | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U jednom trenutku je Velež imao mini seriju od četiri utakmice bez poraza u prvenstvu i Kupu, a onda su stigla opet dva vezana poraza. Prvo u prvenstvu (Borac) pa eliminacija u Kupu. Pred izuzetno teško gostovanje, protiv direktnog konkurenta za opstanak, Mladosti. 

I opet se radi o teškoj utakmici, važnoj, utakmici u kojoj bi Velež mogao jako puno dobiti. Jer bi u slučaju trijumfa, Velež pobjegao Mladosti na šest bodova prednosti, ali bi preskočio i Slobodu, dostigao Široki Brijeg. Međutim, to je puno lakše reći, napisati, nego ostvariti. Jer Mladost s klupe vodi Ibro Rahimić koji je ovu momčad Veleža slagao poprilično dugo, skoro tri sezone.
 
"Mi smo u takvoj situaciju da nam je svaka utakmici biti ili ne biti, posebno ako se radi o duelima protiv ekipa koje su u istom položaju kao i mi. Koje su u tom donjem dijelu ljestvice. Protiv Mladosti nas čeka težak duel, jer ipak sada je njihovoj klupi Ibro Rahimić čovjek koji je vodio Velež tri sezone, poznaje ono što se kaže u dušu, zato se moramo posebno pripremiti", kaže trener Feđa Dudić koji se vratio na klupu nakon sedam dana.
 
Dudić se u međuvremenu snalazio, nekako gledao utakmice protiv Borca i Tuzla Cityja, priznaje kako nije bio zadovoljan.
 
"Gledajući te dvije utakmice jednu u Banja Luci, jednu u Tuzli, mi možda nismo odigrali toliko loše, ali smo dvije zaredom izgubili Ponavljaju nam se neke greške od ranije. Neki igrači nikako ne mogu razumjeti ono što tražim od njih. Ti igrači moraju ponuditi puno više. Sigurno je da će protiv Mladosti biti promjena. Nisam zadovoljan reakcijom igrača koji su dobili priliku u Banja Luci. Neki će se morati zamisliti ako ostanu na klupi ili ako ne budu u ekipi. Moj izostanak se očito odrazio na ekipu, pa vjerujem da će isto tako sada biti neke pozitivne reakcije", kaže Dudić.

Rezultati by SofaScore

Kopirati
Drag cursor here to close