Tottenham - Bayern 2:7

Dinamo hrabro ''pao'' u Manchesteru; Pobjeda karijere Nike Kovača

Nogometaši Tottenhama nikada u povijesti nisu do večeras primili sedam golova u jednoj domaćoj utakmici u bilo kojem natjecanju.
Sport / Nogomet | 01. 10. 2019. u 23:01 Bljesak.info / Index.hr

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nogometaši Dinama poraženi su u 2. kolu skupine C Lige prvaka u gostima kod Manchester Citya s 2-0 (0-0). 

Hrabri Dinamo znalački se branio sve do 66. minute kada je gol za City postigao Raheem Sterling nakon dodavanja Ryada Mahreza, a na 2-0 je povećao 19-godišnji Phil Foden u petoj minuti sudačke nadoknade.

Dinamo nije imao izrazitu šansu na utakmici, a engleski prvak se jako ispromašivao, pogotovu u prvom dijelu.

Bayern je s visokih 2:7 slavio u Londonu protiv Tottenhama u 2. kolu grupne faze Lige prvaka. Kovač je potpuno nadigrao Pochettina i tako došao do velike gostujuće pobjede nad prošlogodišnjim finalistom Lige prvaka.

Poveo je Tottenham koji je bolje i otvorio utakmicu, a strijelac je u 12. minuti utakmice bio Heung Min-son. Vodstvo londonske momčadi nije dugo trajalo, već u 15. minuti izjednačio je Joshua Kimmich.

Na samom kraju prvog dijela u sudačkoj nadoknadi u strijelce se upisao Robert Lewandowski, a onda je u drugom dijelu utakmicu riješio Serge Gnabry s dva gola u 53. i 55. minuti.

Do kraja utakmice zabio je Harry Kane u 61. minuti, ali to nije bilo ni blizu dovoljno za to da Tottenham napravi nešto više u preostalih pola sata jer je Gnabry dodao i svoj treći gol u 83. minuti utakmice.

To nije bilo sve, još jedan gol zabio je Lewandowski u 87. minuti, a sedmi gol za Bayern zabio je i Gnabry samo minutu kasnije. 

Nogometaši Tottenhama nikada u povijesti nisu do večeras primili sedam golova u jednoj domaćoj utakmici u bilo kojem natjecanju.

Crvena zvezda na domaćem je terenu s 3:1 slavila protiv Olympiakosa i tako došla do velika tri boda nakon 2. kola grupne faze Lige prvaka.

Poveo je Olympiakos u 37. minuti preko Rubena Semeda, a onda su Miloš Vulić u 62. minuti, Nemanja Milunović u 87. minuti i Richmod Boakye u 90. minuti donijeli Zvezdi pobjedu.

Rezultati:

Kopirati
Drag cursor here to close