Bez sreće

Ćorić: Vjerujem da će naš trud biti nagrađen dobrim rezultatima

Denis Ćorić je naglasio da je njegova momčad odigrala borbeno i jako dobro, ali da u nekim situacijama nisu imali sreće.
Sport / Nogomet | 25. 07. 2021. u 22:50 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Na utakmici 2. kola Premijer lige BiH na stadionu Mokri Dolac nogometna momčad Posušja poražena je od FK Sarajevo rezultatom 0:2. Nakon utakmice na konferenciji za medije govorili su treneri obje momčadi, trener Posušja Denis Ćorić i trener Sarajeva Goran Sablić.

Trener gostiju Sablić je naglasio da je ovo važna pobjeda za njegovu momčad i da su uvjeti igre na visokoj temperaturi bili jako teški.

-Jako važna utakmica i pobjeda za nas. Izuzetno teški uvjeti za igru po velikoj vrućini. Mi smo imali plan da danas odigramo nešto pragmatičnije nego do sada. Znali smo da s novim igračima u napadu možemo stvoriti dosta neugodnosti za momčad Posušja. Iz takvih situacija smo postigli prvi pogodak, a vidljivo je bilo da ti igrači prema naprijed još nisu u optimalnoj formi. Ekipi Posušja čestitam na vrlo dobroj igri, iako nisu ostvarili ono što su htjeli, mora se reći da su oni jedna lijepa sportska priča – kazao je Sablić.

Denis Ćorić je naglasio da je njegova momčad odigrala borbeno i jako dobro, ali da u nekim situacijama nisu imali sreće.

- Čestitam ekipi Sarajeva na osvojena tri boda, jer kada na gostovanju zabijete dva gola onda je pobjeda zaslužena. Mi smo odigrali jako dobru utakmicu, stvorili mnoštvo prilika, ali smo u nekim situacijama platili danak neiskustvu. Mora se reći da je nedostajalo sreće u određenim situacijama. Iako smo izgubili ove dvije utakmice, treba reći da moji igrači pokazuju želju, volju, trud i da se u nastavku prvenstva mora vratiti na terenu. Vjerujem da će njihova borbenost biti nagrađena dobrim rezultatima, jer je ova momčad to zaslužila – rekao je Ćorić i zahvalio gledateljima što su došli u velikom broju.

Podsjetimo, nogometaši HŠK Posušja i FK Sarajeva su u nedjelju na stadionu Mokri Dolac u Posušju igrali utakmicu drugog kola Premijer lige BiH koja je završena pobjedom gostiju rezultatom 2:0

Utakmica je započela pokušajem Lauša za Posušje u 2. minuti, a dvije minute kasnije priliku za Sarajevo ne koristi Bagarić. Bagarić je u 33. minuti spustio loptu za Bodula koji puca, ali brani golman Baćak.

Pogodak za goste stigao je u 39. minuti kada je Dupovac poslao jednu loptu u kazneni prostor Posušja, gdje se sjajno snašao Cmiljanić koji loptu posprema u mrežu za vodstvo svoje momčadi. U 44. minuti Leko je uposlio Lauša koji puca ravno u Dizdarevića, a minutu kasnije ponovo se u sjajnoj šansi našao Cmiljanić, ali ovaj put lopta ne nalazi put do mreže nakon njegovog udarca.

Landeka iz velike daljine puca pored gola Sarajeva u 50. minuti. Palić je pucao glavom nakon kornera, a u velikoj gužvi pred golom domaćih Ljubić je nespretno loptu poslao u vlastitu mrežu u 71. minuti. Dobar udarac Vukoje, Dizdarević to još bolje brani, možda i najbolja prilika za domaće danas da dođu do gola.

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore
Kopirati
Drag cursor here to close