Plemići protiv Orlova

Bugari se žele iskaliti na Zrinjskom

Brazilski trener na klupi Ludogoreca, Paulo Autuori, nije oduševljen partijama svoje momčadi u posljednje vrijeme, ali smatra da je Zrinjski prava šansa da njegovi strijelci konačno prorade i iza sebe ostave mizeran učinak iz zadnje četiri utakmice
Sport / Nogomet | 08. 08. 2018. u 12:07 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ekspedicija Zrinjskog sinoć je oko ponoći odletjela prema Bugarskoj, gdje bh. prvaka u četvrtak čeka prva utakmica 3. pretkola Europske lige, sraz sa Ludogorecom.

Mostarci su na put krenuli bez pritiska imperativa, čak što više, i osokoljeni – viješću da su dobili pojačanje u veznom redu.

Zrinjski ovog ljeta živi užurbano – stalno je u ritmu srijeda-vikend pa je tako uz tri prvenstvene odigrao i četiri europske utakmice.

Nova ga u četvrtak čeka u Razgradu, gdje će izići na megdan favoriziranom Ludogorecu, protiv kojeg sigurno neće biti lako.

Marin Galić je otpao zbog crvenog kartona protiv Vallette, dok su se Ivanu Brkiću, Ameru Bekiću, Milošu Aćimoviću i Peri Stojkiću na popisu ozljeđenih pridružili Hrvoje Barišić i Edin Rustemović,  a treba vidjeti u kakvom će stanju biti krilni ofenzivac Miloš Filipović – prošle sezone najbolji strijelac Premijer lige.

 Ono što je sigurno, unutra neće biti Damira Šovšića – njegov je angažman potvrđen tek jučer pa ga struka nije povela u Bugarsku, iako je u teoriji imao pravo nastupa.

Brazilski trener na klupi Ludogoreca, Paulo Autuori, nije oduševljen partijama svoje momčadi u posljednje vrijeme, ali smatra da je Zrinjski prava šansa da njegovi strijelci konačno prorade i iza sebe ostave mizeran učinak iz zadnje četiri utakmice u kojima su postigli samo jedan gol.

"U posljednje vrijeme puno promašujemo. Izgubili smo od Lokomotiva, a isto nam se dogovorilo i protiv Etera i Vidija. Kako to objasniti? Ne znam. Igrači poštuju sve sto se dogovorimo, ali golova nema”, rekao je Autuori i dodao: Moramo biti precizniji u završnici, nogomet je takav da se promašaji kažnjavaju. Ispravit ćemo neke stvari i pokazati svoje pravo lice, nadam se već protiv Zrinjskog. Neću ništa mijenjati pred taj susret. Igramo dobar nogomet, znam to, tako da se ne brinem. Rezultati će već doći", kazao je Autuori.

Utakmica se igra u četvrtak u 21 sat, a 'Plemići' će u srijedu u terminu sutrašnje utakmice odraditi trening na Ludogorets Areni.

Uzvratni susret je 16. kolovoza na stadionu Pecara u Širokom Brijegu.

Pobjednik dvoboja PFC Ludogorets 1945 - HŠK Zrinjski Mostar igrat će s boljim iz susreta FC Torpedo Kutaisi (Gruzija) - FK Kukësi (Albanija) u okviru play-offa UEFA Europske lige.

Kladionice mostarskom klubu daju male šanse za prolaz u četvrto pretkolo. Već na gostovanju u Razgradu domaćin je apsolutni favorit - pobjeda Ludogoretsa nosi kvotu od samo 1.20, a trijumf Zrinjskog čak 17.00! Male su šanse i za neriješeno, smatraju ''bookieji'', kvota na X je čak 5.75!

Kopirati
Drag cursor here to close